Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Лафче телефони

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Re: Лафче телефони

Мнение от Валсо »

Майка им китайска, дейба! 32 чàса не съм барал телефона и стоеше със заключен екран под възглавницата, с всички възможни настройки за пестене на ток, без известия, с деинсталиран ФБ (с него зле, без него - още по-зле) и сякаш шибаните китайци ме наказват, че съм деинсталирал ФБ... :луд:

Изображение
Прочетено: 12589 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Не разбрах какъв е проблемът 8-[
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

И що се мъчиш не разбирам с всичките настройки за пестене на ток!?
Съвсем обикновен Хуавей Р40 лайт с инсталирани фейсбук, инстаграм, вайбър гбокс за андроидски приложения, приложение за колата, приложение за видео регистратора, приложение за онлайн радио и още двайсетина други приложения с включен блутуу, ен еф си антената и уайфай, като го смених с по нов модел зареден на 100% го зарезах на секцията без да го пипам, на петия ден бяха останали 20% батерия :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа:
нед май 18, 2025 11:45
Не разбрах какъв е проблемът 8-[
Че когато е деинсталирал американския фейсбуук от китайския си телефон, руския vkontakte е започнал да харчи много батерия. И поради някаква причина, китайците са виновни и си ги псува. Толкова ли е сложно :dontknow: :lol: :lol: :lol: :lol:

Но логика недей да търсиш. :-$
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Излиза, че е изхарчило 1/5 от общия заряд, ама наистина няма логика да харчи повече, след като се ънинсталира Фейкбоклука 8-[
Изображение
wannaBe
Начинаещ
Регистриран: пон фев 24, 2025 11:34

Мнение от wannaBe »

ФБ е даже забраненен в Китай до колкото знам та даже не знам какво е искал да каже автора
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Навсякъде дано да го забранят :влюбен:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

ФБ сами се забраняват на телефоните с тази лакомия за ток! Оказа се, че не съм единственият, който им е набил шута и влиза през мобилния браузър. А сега си пуснах хотспот на телефона и в момента пиша от лаптопа на работа. Вече няма да си троша нервите с инвалидния уйндоус. :mrgreen: :evil4:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ама ще каже човек, че пъпът ви е хвърлен в тая клоака. Колко се кле тук, че нямаш вече, че няма да влизаш, беше Фашистбук, би му шутове, голяма врява и накрая - пак там... Критично тъжно е с тея "социални" помии :???:
Изображение
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Мнение от бат-начо »

Използвам на телефона само месинджъра им. Пробвах да мина тънко с лайта, но няма главните функции и се предадох.
Селски, Начо Селски.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Няма акаунт, няма проблем. Като никога не съм имал, да не би да съм умрял нещо? Ще му правя аз на еврейчето харашото, няма как да стане :съгласен:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

В защита на фашистбука ще кажа, че има значение как се ползва и от нагласите на ползващият го.
След като завърших сержантското училище се пръснахме 16 човека взвод по разпределение във всички крайща на държавата, 95-та година нямаше мобилни телефони и така лека по лека си изгубихме контактите, направо си се затрихме. За първи път се събрахме на 20 години след завършването благодарение на това, че попаднах на някои от съучениците ми във фейсбук. До тогава разни сайтове като атол бг и други такива определено не работеха, а там се намерихме.
Валсо написа:
чет май 22, 2025 19:40
ФБ сами се забраняват на телефоните с тази лакомия за ток! Оказа се, че не съм единственият, който им е набил шута и влиза през мобилния браузър. А сега си пуснах хотспот на телефона и в момента пиша от лаптопа на работа. Вече няма да си троша нервите с инвалидния уйндоус. :mrgreen: :evil4:
Каква лакомия, основната лакомия е при включен екран, пък той включен даради фейсбук. Дадох ти пример по нагоре как инсталиран с доста приложения телефон, просто с извадена сим карта изкара седмица докато му падна батерията. Проблем са твоите оптимизации
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Моите оптимизаци са си съвсем наред! След като премахнах всяка следа от фашистбук от телефона и го рестартирах, престана да яде ток като ламя и вече е на 62-ия час от зареждането. За тия 62 часа батерията е загубила едва 14%, като в тия часове влизат ползване на самия телефон, както и хотспот за лаптопа. И ВК-то сега яде едва 8% батерия за 24 часа.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Montoya написа:
пет май 23, 2025 23:27
В защита на фашистбука ще кажа, че има значение как се ползва и от нагласите на ползващият го.
След като завърших сержантското училище се пръснахме 16 човека взвод по разпределение във всички крайща на държавата, 95-та година нямаше мобилни телефони и така лека по лека си изгубихме контактите, направо си се затрихме. За първи път се събрахме на 20 години след завършването благодарение на това, че попаднах на някои от съучениците ми във фейсбук. До тогава разни сайтове като атол бг и други такива определено не работеха, а там се намерихме.
Валсо написа:
чет май 22, 2025 19:40
Каква лакомия, основната лакомия е при включен екран, пък той включен даради фейсбук. Дадох ти пример по нагоре как инсталиран с доста приложения телефон, просто с извадена сим карта изкара седмица докато му падна батерията. Проблем са твоите оптимизации
Разбира се, щото шпионират яката работа. Но за разлика от Валсо ти не си се клел в нищо. А той би шутове, три акаунти, кле се, че повече никога няма да ги ползва и... все си е там :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Валсо написа:
пет май 23, 2025 23:33
Моите оптимизаци са си съвсем наред! След като премахнах всяка следа от фашистбук от телефона и го рестартирах, престана да яде ток като ламя и вече е на 62-ия час от зареждането. За тия 62 часа батерията е загубила едва 14%, като в тия часове влизат ползване на самия телефон, както и хотспот за лаптопа. И ВК-то сега яде едва 8% батерия за 24 часа.
Добре
AsusVivoBook17
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “GSM новини, проблеми и въпроси”