Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Има ли нещо човешо има в шалтера?

Спам на килограм.
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран
Регистриран: вт юни 03, 2008 22:15

Има ли нещо човешо има в шалтера?

Мнение от bebence »

Илияне, тук ще подреждам всичките ти обиди към мен и съфорумниците и ти давам право да се защитиш и да обясниш агресивното си поведение. Също така тук, ще правя характеристика на качествата ти, на външния ти вид и ще се опитам да открия поне една човешка черта.
Iliqn_6altera написа:
бе я не ми казваи аз кво да сам праел картицо рошава!ха предезвиквал сам я бил отваряи кот искаш не ми пука на чепа ко штеш направо си отваряи краците и викаи седма рота или там до коят си стигнала!ше ми са звери смешна зомбясала кифла!
Прочетено: 744 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Има ли нещо човешо има в шалтера?

Мнение от Mozo »

А ако той изреди всички твои срещу него?
Изображение
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Съгласна съм, но аз никога, никого не съм обидила без причина и никога не съм започвала аз с обидите. Да ги изрежда, аз мога да дам логично обяснение за постъпките и думите си.
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт дек 18, 2007 19:57

Мнение от akon »

bebence написа:Съгласна съм, но аз никога, никого не съм обидила без причина и никога не съм започвала аз с обидите. Да ги изрежда, аз мога да дам логично обяснение за постъпките и думите си.
Спрете бе хора Вие от дума не разбирате ли?Спрете да се заяждате с Шалтера както и той с Вас!!!
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина. Чудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички. Нямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му.
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член

Мнение от akon »

bebence написа:Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина. Чудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички. Нямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му.
Този пост го направих с цел да покажа, колко пъти той е обиждал всички нас без причина
Както и обратното!
Чудя се и не мога да разбера, от къде произхожда тази негова омраза към всички
Имаше една тема нещо за сапун беше оттам тръгна всичко според мен
Нямам намерение да се заяждам, а по - скоро да потърся обяснение за думите му
ТИ Нямаш намерение да се заяждаш но не и той

И Накрая, не разбра ли че така го предизвикваш
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Направих този пост, за да анализирам неговите думи, а не моите, но и за това съм готова. А пък ако аз съм проблема, значи сте си го решили. Няма да посещавам форума, но се съмнявам, че от това, той ще се осъзнае, че ще престане да обижда и, че в крайна сметка ще може да докаже, че притежава някакви ценности и да докаже, че е човек.
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Това е втората тема, която поствам в този форум. Първата ми беше молба за музика, а това е втората. http://kaminata.net/viewtopic.php?f=70&t=22088 При първата Илиян не взе отношение, тъй като все още не излизаше от подфорума без модератор. За да докажа, че в случая нямам вина, това е началото:
Iliqn_6altera написа:не сам аз!тос грозен кат чернобелски бухал на свадбата на хитлер баси!
Следващият му пост без ничия намеса:
Iliqn_6altera написа:
kotkata68 написа::toothy10: :toothy10: :toothy10: Бъди благороден и не обиждай хората, които природата не ги е дарила с твоята красота. Ти си единствен и неповторим! :booty: :booty: :booty:
е то си верно тя кат раздавала хубавите нешта преродата са спънала и сичките на мене ги исипала ко сам крив!те затва ми завиждат повечето смотанци че искат мязат на мене и ги е яд нека бе да са пръскат кат ебани пъпеши пак не могат ми стигнат и края на косама!
Потребителски аватар
Iliqn_6altera
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: нед май 04, 2008 22:32

Мнение от Iliqn_6altera »

bebence написа:Илияне, тук ще подреждам всичките ти обиди към мен и съфорумниците и ти давам право да се защитиш и да обясниш агресивното си поведение. Също така тук, ще правя характеристика на качествата ти, на външния ти вид и ще се опитам да открия поне една човешка черта.
Iliqn_6altera написа:
бе я не ми казваи аз кво да сам праел картицо рошава!ха предезвиквал сам я бил отваряи кот искаш не ми пука на чепа ко штеш направо си отваряи краците и викаи седма рота или там до коят си стигнала!ше ми са звери смешна зомбясала кифла!
даваш ми права ли?ем коя си ти?да не си ми садия неква прорасла много сам сложен за тебе не са напаваи ми праиш секви такива че наи много са осереш как винаги!ти ли ше ми говориш за човеци дет си една лигла мизерабалска и ся не сам та обиждал даже кат ти говорех човешки на лишен што са ската ма?аи тарси та видя за кво сам бил аргесивен парви кога е било тва и дал сам ръфал тебе или коит да е ако не ма исдразнят.аре та видя ква си отварачка на консерви копарка!
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Iliqn_6altera написа: даваш ми права ли?ем коя си ти?да не си ми садия неква прорасла много сам сложен за тебе не са напаваи ми праиш секви такива че наи много са осереш как винаги!ти ли ше ми говориш за човеци дет си една лигла мизерабалска и ся не сам та обиждал даже кат ти говорех човешки на лишен што са ската ма?аи тарси та видя за кво сам бил аргесивен парви кога е било тва и дал сам ръфал тебе или коит да е ако не ма исдразнят.аре та видя ква си отварачка на консерви копарка!
Нямам коментар!
Потребителски аватар
Iliqn_6altera
Пристрастéн
Пристрастéн

ми няма да имаш кат си знаиш осраната мутра нал штеше доказваш ко стана аре аз мога са заштитя ма не моиш за кво ма обвеняваш маи штот си баси мухалското ископаемо тогас ко са надигаш от могилата?
Потребителски аватар
bebence
Ветеран
Ветеран

Мнение от bebence »

Iliqn_6altera написа:ми няма да имаш кат си знаиш осраната мутра нал штеше доказваш ко стана аре аз мога са заштитя ма не моиш за кво ма обвеняваш маи штот си баси мухалското ископаемо тогас ко са надигаш от могилата?
Продължавай с обидите, това ти прави чест!
Потребителски аватар
Iliqn_6altera
Пристрастéн
Пристрастéн

не знам аз ко ми праи ти искаше ма питаш нешто доколкот сам сванал даваи ся ти са е паднало докат не сам са ядосал!
nekrogiant
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52

Мнение от nekrogiant »

ОМРАЗА;ЯРОСТ;РАСИЗЪМ;СМЪРТ,а-а-а,земята е такова райско кътче...
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член

Мнение от akon »

Шалтер спри де
Нова тема Отговори

• Подобни теми