Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ех, тези темплейти

Спам на килограм.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Re: Ех, тези темплейти

Мнение от Zeroadhesion »

Знаете ли колко пъти съм викал на Мозо консерва? Много повече от колкото вие в момента си мислите, че е. Но накрая осъзнах, че той просто е свикнал на някои работи, харесали са му и няма желание да ги сменя. И аз съм отчасти така. Не мислете, че сме ограничени и не можем да прозрем истината или красотата в нещо, в което вие я виждате. :thumbright:
Прочетено: 1192 пъти
angelche
Спамер
Спамер
Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35

Мнение от angelche »

Mozo написа:Ми, не е баш така. Като сте толкова либерални, да бяхте минали всички на Линукс, бре :p :p :p . А ние за разлика от вас сме минали отдавна :плезене: .
Много ми е шарен тоя Линукс :mrgreen: O:) Ще си стоя под Safe Mode :toothy10:
:слънце: Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително!
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Kotkata68 написа:Е, вие нали сте гъзари :evil4: :evil4: :evil4: А и да не ти напомням, какво ми отговори когато поисках линукс, защото всички ще разберат мнението ти за моята интелигентност... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Ми, ти с бедното Уиндоусче не можеш се справи, та камо ли с нещо друго и не ми се искада спя на телефона и да давам обяснения :p :p :p .
Zeroadhesion написа:Знаете ли колко пъти съм викал на Мозо консерва? Много повече от колкото вие в момента си мислите, че е. Но накрая осъзнах, че той просто е свикнал на някои работи, харесали са му и няма желание да ги сменя. И аз съм от части така. Не мислете, че сме ограничени и не можем да прозрем истината или красотата в нещо, в което вие я виждате. :thumbright:
Чувствай се нацелуван PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 .
angelche написа:
Mozo написа:Ми, не е баш така. Като сте толкова либерални, да бяхте минали всички на Линукс, бре :p :p :p . А ние за разлика от вас сме минали отдавна :плезене: .
Много ми е шарен тоя Линукс :mrgreen: O:) Ще си стоя под Safe Mode :toothy10:
Точно това е хубавото на Линукс, че можеш да си го направиш както пожелаеш. Ама толкова спартански можеш да го направиш, че ти е бедна фантазията PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 .
Изображение
nekrogiant
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52

Мнение от nekrogiant »

Отпред "Рено".
Отзад "Волво"
А по средата...
Що е то?
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”