Ти кИОрав ли си бе? 66% от гласовете си събрал. Няма те наистина , но не в списъка.
Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително! "Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително! "Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Да бе, забравих,защото с този ник нямаш онези права.
Офтопик:
Некро сега спинка и не искам да го будя, но още утре ще му кажа, че искаш и този ти ник да впише в анкетата
Ти кИОрав ли си бе? 66% от гласовете си събрал. Няма те наистина , но не в списъка.
Да кИОрав съм,защото не си спомням да се пиша с главно А,пък и знам кой гласува против мен
Това е така, защото само аматьорите използват copy и paste , а авторът на анкетата не е такъв.
Последна промяна от angelche на чет авг 14, 2008 22:42, променено общо 1 път.