ми кат са тръшна, ще се тръшна се видя със спасителяМи_ми написа:ооо, ми така си е какиното![]()
иначе кат се тръшнеш ще видиш

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
ми кат са тръшна, ще се тръшна се видя със спасителяМи_ми написа:ооо, ми така си е какиното![]()
да не ти дойдат в повечко спасителките внимавай на възраст сиbono написа:ми кат са тръшна, ще се тръшна се видя със спасителяМи_ми написа:ооо, ми така си е какиното![]()
пак знаеш ли и спасителки може да видя
нямаааааааааа, ще ги оправим всички - дори и с почивкиМи_ми написа:да не ти дойдат в повечко спасителките внимавай на възраст сиbono написа:ми кат са тръшна, ще се тръшна се видя със спасителяМи_ми написа:ооо, ми така си е какиното![]()
![]()
![]()
![]()
bono написа:нямаааааааааа, ще ги оправим всички - дори и с почивкиМи_ми написа:да не ти дойдат в повечко спасителките внимавай на възраст сиbono написа:ми кат са тръшна, ще се тръшна се видя със спасителяМи_ми написа:ооо, ми така си е какиното![]()
![]()
![]()
![]()
абееееееее, разкарай този говорител и не викайМи_ми написа:Акон, моля те никога повече не черпи Боно с цяла кутия шоколадови бонбони, моля те! Виж каква беля му докара с тоя шоколад сега, започна да си ги фантазира еднииииии не е за приказване
![]()
![]()
взимай всичко сиренееееееееее да бонбоните ай ай айМи_ми написа:ааа супеер си Коте :-& аз си взех топеното сиренне "President", сладичките работи ги оставям на бат' Боно Сандокана с трите ножа![]()
мдам бонбонено-шоколадова диетаМи_ми написа:какво бе, що не искаш, да не би да си на диета
ее ще видиш зор ти с тая диета, после и на зъболекар ще трябва да те водя абе само работа ми отваряшbono написа:мдам бонбонено-шоколадова диетаМи_ми написа:какво бе, що не искаш, да не би да си на диета
епа нали затова си ми какаМи_ми написа:ее ще видиш зор ти с тая диета, после и на зъболекар ще трябва да те водя абе само работа ми отваряшbono написа:мдам бонбонено-шоколадова диетаМи_ми написа:какво бе, що не искаш, да не би да си на диета
о, ще се отказвам чрез Държавен вестник от теб ако продължаваш така да ме тормозишbono написа:епа нали затова си ми какаМи_ми написа:ее ще видиш зор ти с тая диета, после и на зъболекар ще трябва да те водя абе само работа ми отваряшbono написа:мдам бонбонено-шоколадова диетаМи_ми написа:какво бе, що не искаш, да не би да си на диета
bono написа:ха сега, нова 20секога съм те тормозил бе