Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
bono написа:обърках букватато м-то е до ш-то
близо са
Ми_ми написа:bono написа:обърках букватато м-то е до ш-то
близо са
![]()
![]()
Иванов, не се измъквай, дай лукчетата бе
Ми_ми написа:Аааааа я дай и за Боно един пакет щот нямам намерение да му давам от моя
Късно е либе за киткааааааа вътре си и то с двата крака, давай лучетата щотооооо можеме и да се биемеIvan0v написа:Ми_ми написа:Аааааа я дай и за Боно един пакет щот нямам намерение да му давам от мояне ме въвличайте и мен много ви моля
Абе оууу, я не ми говори така, тия са си ми личните ми лукчета и не ми ги пипай, Иванов си ми ги дадеее на менbono написа:шшш Хърбел не барай лукчетата, ще ги делим по равно![]()
данке Иванов, утре пак да ни дадеш [-o<
стига си рофл-кал, виж както направи да беше дал два пакетаIvan0v написа:RFL
аааа сори, не мога да ти ги дам, напълнила съм си устата и не връщам нищоооо :-&bono написа:абе твой били, като ти бия една баница само на твой ще станат, дай половината веднагада не ти ги взимам всичките
браво бе, два пакета за Хърбела и един за менIvan0v написа:За Ми_Ми
и
за bono
be happy and enjoy !!
ей ма си лакум Хърбел, веднага ги набута в устатаМи_ми написа:аааа сори, не мога да ти ги дам, напълнила съм си устата и не връщам нищоооо :-&bono написа:абе твой били, като ти бия една баница само на твой ще станат, дай половината веднагада не ти ги взимам всичките
изчакай малко бе, Иванов ще ти даде и на теб и аз няма да ти искам от твоите, ясно ли ти е това