не си разбрал пак.аз на бои парви не сам скачал варя си и на никои не прая ништо обаче кат минавах прес градската и едни стоденти пияни зеха ме занасят и да ми дрънкат че сам бил катран и кимюр и да сам им го духал и зеха ме бласкат и кво да си трая ли?тва накриво ли е погледнато?и кат им се озабих и зеха ме удрят и такива нешта.ма сам се заштитавал колкото мога.и носа ми е чупен и в кръв сам бил целия и в бабреците ме ритаха че ме болят оште чат пат и тва не е един пат и за кво?дет сам по различен?аз сам виновен нали аз сам скачал да ама друг пат!nekrogiant написа:Извинявай ама в какво по точно се състои твоята гордост.Опиши по подробно.Да скачаш на бой всеки път щом някой те погледне накриво?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Расистите НА САПУН!
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
- Регистриран: нед май 04, 2008 22:32
Re: Расистите НА САПУН!
-
- Ветеран
- Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52
А защо се занимаваш с пияни?Тоя го знаеш че не мисли с главата си.Той ако е пиян ти се надявам не си бил...
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
Ivan0v написа:http://kaminata.net/viewtopic.php?f=34&t=18011 Заглавието на темата не съм го формулирал добре,но мисля да лягам утре съм на училище пиши в нея да те видя колко ти е акъла.Аз съм ЗА дефакто ти трябва да защитаваш тезата че си против...Iliqn_6altera написа:как искаш ти го докажа?Ivan0v написа:Докажи ми че греша !Iliqn_6altera написа:
ми аз не ходя по други теми штот знам че никои няма ме приеме иначе ше видиш че имам много акъл штот много работи сам преживял и сам си се образовал от улицата.ако штеш вярваи и други хора са ми казвали че съм умен и никои не ме оценява штот таи му изнася.
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
кво да се занимавам бе човек бяха ме фанали кво да напрая а?ма и да ме псуват пък няма се остая кот ште да става аз не сам им някав смотаняк може да ме пречукат ма кефа да им се расцивря няма да им напрая!nekrogiant написа:А защо се занимаваш с пияни?Тоя го знаеш че не мисли с главата си.Той ако е пиян ти се надявам не си бил...
-
- Ветеран
- Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52
Ей тука ти е проблема.С това ако се пребориш нещата ще се пооправят.Аз лично много обичам да изнервям хората да ги изкарвам от кожата им.мноо кефи това...
All for one and one for all,
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
тва мене не ми пречи дрънкаи колкото штеш аз трудно си излизам от кожата ма да ми налитат на бои и да си трая и да се остая нал и бои да изям че и да не отвръштам няма как да стане.не мисля че е в мене проблема.nekrogiant написа:Ей тука ти е проблема.С това ако се пребориш нещата ще се пооправят.Аз лично много обичам да изнервям хората да ги изкарвам от кожата им.мноо кефи това...
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Eто това е вашият манталитет. А не става ли ти да си длъжен на държавата, защото нищо не си й дал?Iliqn_6altera написа:и даржавата ми е длъжна штото нищо не ми е дала!
С претенции нашия.... На готово никъде няма, не ти е виновна Бългрария.
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ше и дам аз един среден!ти ако си ше дадеш ли бе?за ко сам длъжен дет ма изключиха и дет ма гледат накриво сичките и викат че аз предстаи си аз сам бил нахален???и работа кат тарсех викаха че ше ме пребият и аз кво?да сам длъжен нал да ближа задници и да се мазня не штеш ли?ти мязам на медуза?Zeroadhesion написа:Eто това е вашият манталитет. А не става ли ти да си длъжен на държавата, защото нищо не си й дал?Iliqn_6altera написа:и даржавата ми е длъжна штото нищо не ми е дала!
Iliqn_6altera написа:ше и дам аз един среден!ти ако си ше дадеш ли бе?за ко сам длъжен дет ма изключиха и дет ма гледат накриво сичките и викат че аз предстаи си аз сам бил нахален???и работа кат тарсех викаха че ше ме пребият и аз кво?да сам длъжен нал да ближа задници и да се мазня не штеш ли?ти мязам на медуза?Zeroadhesion написа:Eто това е вашият манталитет. А не става ли ти да си длъжен на държавата, защото нищо не си й дал?Iliqn_6altera написа:и даржавата ми е длъжна штото нищо не ми е дала!
ЩОТ СИ ПОЛОВИН ЧОВЕК !!!!!!
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ЩОТ СИ ПОЛОВИН ЧОВЕК !!!!!!
[/quote]
а ти си полвин ташак и то гибонски!
Грасиас ! Аман от боклуци като теб!! То ще ти дойде реда да вриж в котела за сапун муржо !!!Аз съм Iliqn_ЦИГАНИНА написа: а ти си полвин ташак и то гибонски!
- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
ври ти в глинен чаиник чирос извеян!да ядеш турски прашки носени от ханъма с диария искривен чвор такав!Ivan0v написа:Грасиас ! Аман от боклуци като теб!! То ще ти дойде реда да вриж в котела за сапун муржо !!!Аз съм Iliqn_ЦИГАНИНА написа: а ти си полвин ташак и то гибонски!
Духай го ти, мръсна отрепка! Имам достойни и честни родители, които си плащат данъците, а аз не си получавам детските, заради такива нищожества като вас, които реват. До сега не съм претендирала и не съм обвинявала никого, но всичките вие с публичните си изяви ме стимулират да се боря и да постигна целта си, а тя е да ви сложа на мястото ви мързеливи, неблагодарни, неграмотни отрепки. Същества, които дори не заслужавате живота си, тъй като нищо добро не сте направили за човечеството, а напротив, само болести, беди и разруха носите. Духайте го вие долни нищожества и гадни пиявици, защото ако няма такива, като нас, вие ще ядете на някому сапунисания ***, търтеи неблагодарни. 

- Iliqn_6altera
- Пристрастéн
плащала си данаците овцата каносана!е и кво да ти напраим паметник да го серат гаргите наи хубаво!само ти ли плашташ ма шхуно пробита и наште си плаштат тоците и водите ма си траят и не се исфърлят кат тебе дет са праиш на маченица пенка!лелее проста си кат свредел лунатичко!големи героисва извършила вече че хората и криви на крива путка вебратора и виновен твоита работа!аи духаи ти на станишев докат му спраскаш очилата!bebence написа:Духай го ти, мръсна отрепка! Имам достойни и честни родители, които си плащат данъците, а аз не си получавам детските, заради такива нищожества като вас, които реват. До сега не съм претендирала и не съм обвинявала никого, но всичките вие с публичните си изяви ме стимулират да се боря и да постигна целта си, а тя е да ви сложа на мястото ви мързеливи, неблагодарни, неграмотни отрепки. Същества, които дори не заслужавате живота си, тъй като нищо добро не сте направили за човечеството, а напротив, само болести, беди и разруха носите. Духайте го вие долни нищожества и гадни пиявици, защото ако няма такива, като нас, вие ще ядете на някому сапунисания ***, търтеи неблагодарни.
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
@bebence, не очаквах такъв език от една млада дама, но ще се съглася с написаното, защото е факт.
@Илияне, УАУ, да не повярваш, ваще си плащат тока
?!
@Илияне, УАУ, да не повярваш, ваще си плащат тока