Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Новини.

Спам на килограм.

Имаш Право на Глас. Аз не съм комунист.

Супер !
2
25%
Не че някой го интересува !
3
38%
Кои е змей ?
3
38%

Общо гласове: 8

Потребителски аватар
Rebba
Академик
Академик
Регистриран: чет авг 09, 2007 19:00
Контакти:

Re: Новини.

Мнение от Rebba »

zmey написа: Мила моя Ламя, ти нищо не разбираш. Още дълги години ти остават, за да разбереш. Дори не мога да вярвам, в това, че един ден ще разбереш нещо... Аз съм безсмъртен. Колкото и тези неща да ви звучат като творенията на промит мозък... Вие никога няма да можете да разберете Змейовете.
Скъпи Змей, не ме прибавяй в списъка на роднините си. Безсмъртието ти не ме вълнува. Вълнуваме, че имаш господар и си на заплата. Осигуровки плаща ли ти или си в сивия сектор.
Аааа, змейовете не са с промит мозък, не се съмняваме хич.
Прочетено: 1647 пъти
Милиони хора желаят безсмъртие,а не знаят какво да правят в дъждовния неделен ден.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Потребителски аватар
sko4
Я елате пиленца при батко...
Я елате пиленца при батко...
Регистриран: съб май 19, 2007 15:14

Мнение от sko4 »

Къде отиде Змея,да тренира спортна стрелба ли ?
Старостта не е порок , порок е глупостта !
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: ср сеп 19, 2007 22:47

Мнение от zmey »

sentinel написа:Хахахахаха, ми исках да го бъзна, че е пушил кофти вещества, но май и змея не зацепи :)
Ако става въпрос за мен, аз не пия нито пуша нито се дрогирвам. Но не съм против наркотиците, даже се радвам че съшествуват, защото така отайката на човечеството се самонаказва, след което много скоро изчезва... А никой не обича отайка...
sentinel написа:Да спреш да стреляш, нали
ДА обаче този път нея ще я стрелям със Змейският Калашников.
Ако искаш @Лия, дай си адреза, и другата година като се прибера в България,
ще ти направя едно Змейско посещение.
Ще ме молиш да спра... освен ако толкова ти хареса че чак ще ме молиш за още и още...
Няма да се плашиш... ако се държиш добре няма да те измъчвам.
rebba написа: Скъпи Змей, не ме прибавяй в списъка на роднините си. Безсмъртието ти не ме вълнува. Вълнуваме, че имаш господар и си на заплата. Осигуровки плаща ли ти или си в сивия сектор.
Аааа, змейовете не са с промит мозък, не се съмняваме хич.
Пак ти казвам че нищо не разбираш...
Все пак аз съм изпълнен със сила... И тя е доста много за да можеж с нещо да засегнеш...
Чернобог е мой господар, но това не е както вие си мислите. Той е като мой брат, всички мой врагове са негови. А също така всички негови враго ве са мой...
Той ме изпраща защото аз лично исках да му помогна... А също така защото аз съм един от най силните змейове... Той Има свръх бързина. Може да пътува през космоса...
Може да се яви на земята, всичко може... Но е прекалено много силен и ако се яви на земята всички хора ще умрат едновременно. За това ме изпраща мен, аз не съм толкова силен колкото него, все пак той е на 120 милиона години... Взех да се изморявам само да ти се обяснявам...
Имам важни дела за извършване...

Ламята е митологично женско същество с иконографски вид на грамадно влечуго с остроноктести крака, кучешка глава и остри зъби. Според преданието, устата ? е толкова широка, че може да глътне човек или добиче. Тялото ? е покрито с жълти люспи. Чести са образите с три или девет еднакви глави. Ламята се среща често в народните песни и приказки. Живее на дъното на морето или в пусти гори, спира водите на кладенци, реки и езера, също като самодивите. По този начин кара хората да жертват някого, за да го изяде.

Въпреки страховитостта ? някои юнаци излизат на борба с нея и я побеждават, като отрязват главите ?. Най–често такива юнаци са Крали Марко, Бранко юнак и Храбро юнак. Врагове на ламите са змейовете...

:evil: :twisted: :-k :sleepy2: :tongue7: :-& #-o :evil4: :blob: :grin: :angryfire: :cussing: :cwm10: :disgust: :evil3: :hmph: :hmph: :angry8:
:blob6: :happy6: :happy4: :jerk: :laughing3: :laughing5: :laughing8: :sad1: :sad2:
:sleepy3: :sign10: :sign11: :sleepy1: :sleepy3: :tongue5: :toothy8: :toothy7: `` /// :violent1: :violent3: :tongue5: :toothy3: :thebirdman: :sleepy4: :tool: :scratch: :angry5: PDT_Love_03 :bounce: :sad3:

АЗ, Великият Змей.
:twisted: :evil: > Нас са ни записали в дяволския тефтер още когато сме се родили. Хях Хях Хях Хях Хях...
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

zmey написа:
Ще ме молиш да спра... освен ако толкова ти хареса че чак ще ме молиш за още и още...
Какво да спираш, че не разбрах...хах, да ме измъчваш, да ме разсмиваш, да ме ****** или?!?
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от zmey »

liyah01 написа:
zmey написа:
Какво да спираш, че не разбрах...хах, да ме измъчваш, да ме разсмиваш, да ме ****** или?!?
Разкъртващ секс мила. Все пак ако си под 18 не те искам...
Помисли си. Малко са змейовете като мен...
Сериозно ти говоря. Аз никога не лъжа ! Ако те е срам, можеш да ми пишеш на лично. Там пак ще има някой шпионин като админа ама няма страшно, а после може да си пишем по имеил..
:neutral: На йстина съм сериозен ! Ако искаш ще ти свалям звезди... Но само една ! Хайде по мислиси.

\:D/ PDT_Love_18 PDT_Love_24 PDT_Love_11 :-& :neutral: #-o 8-[ :-k :sleepy2: :tongue7:
:blob7: angry9: :binky: :confused2: :sad3: :sex: ````` :violent3: :toothy8: :toothy7: :tongue5:

Аз, Великият Змей
:twisted: :evil: > Нас са ни записали в дяволския тефтер още когато сме се родили. Хях Хях Хях Хях Хях...
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

zmey написа: Чернобог е мой господар, но това не е както вие си мислите. Той е като мой брат, всички мой врагове са негови. А също така всички негови враго ве са мой...
Той ме изпраща защото аз лично исках да му помогна... А също така защото аз съм един от най силните змейове... Той Има свръх бързина. Може да пътува през космоса...
Може да се яви на земята, всичко може... Но е прекалено много силен и ако се яви на земята всички хора ще умрат едновременно. За това ме изпраща мен, аз не съм толкова силен колкото него, все пак той е на 120 милиона години... Взех да се изморявам само да ти се обяснявам...
Имам важни дела за извършване...
И като се събуди? Легнал си във ваната, двата пръста в контакта, краката ти пляскат, в устата ти завесата и се мислиш за бързовар ;) .
Изображение
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

zmey написа:Разкъртващ секс мила. Все пак ако си под 18 не те искам...
Помисли си. Малко са змейовете като мен...
Сериозно ти говоря. Аз никога не лъжа ! Ако те е срам, можеш да ми пишеш на лично. Там пак ще има някой шпионин като админа ама няма страшно, а после може да си пишем по имеил..
:neutral: На йстина съм сериозен ! Ако искаш ще ти свалям звезди... Но само една ! Хайде по мислиси.
Ок, навита, да видим пък какво ще стане. Честно казано два пъти писах, досега, но понеже нет-а ми правеше проблеми, не се получи, а и отговорите ми бяха по-различни, но сега се замислям и все така си продължавам да не вярвам във всичко, което пишеш...така че какво пък - аз съм съгласна.
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

Няма проблеми ;) , разбирам.
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

;)
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

Всичко ми е наред, благодаря за загрижеността. Ето, виж :) .
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от zmey »

sentinel написа:Ах, оправи се - бравос :)
Какво стана относно частите на калашника ? Имаш ли нещо ?
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от zmey »

liyah01 написа:Всичко ми е наред, благодаря за загрижеността. Ето, виж :) .
Кефиш се скъпа, но ако се озовеш до мен просто ще ти е много по кеф, на истина, аз съм сигурен. С най-голямо удоволствие ще те наеба. Няма да се притесняваш, аз не съм момченце, не съм и 2 в 1, но ще ти ги набия 2 в 1 в сливката ти ! Сладурано сладичка, почваш да ме кефиш още повече !

:blob: :sex: :toothy7: :toothy8: :smilebox:

Аз съм Великият ЗМЕЙ !
Последна промяна от zmey на ср сеп 26, 2007 00:31, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
v0x
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: съб юни 30, 2007 21:42
Контакти:

Мнение от v0x »

Оффф дай ракия, дай бензин..
По-добре се запали с керосин..
(Абе тая опция много яка е!Пращам съобщението и ми изписва:"Прегледай
Има нов отговор в тази тема. Може би ще искате да промените мнението си." и ми дава новото мнение...Еша е!)
Ти пишоците остави на дамите...Ей сентинел, каква ти е колацията на базата данни?!
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от zmey »

sentinel написа:
zmey написа:
liyah01 написа:Всичко ми е наред, благодаря за загрижеността. Ето, виж :) .
Кефиш се скъпа, но ако се озовеш до мен просто ще ти е много по кеф, на истина, аз съм сигурен. С най-голямо удоволствие ще те наеба. Сладурано сладичка, почваш да ме кефиш още повече !

:blob: :sex: :toothy7: :toothy8: :smilebox:

Аз съм Великият ЗМЕЙ !
Хахахахахахах, змей, расте ли пишока :mrgreen:
Нека...

:tongue7: :thefinger: :evil: :evil4: :twisted: :cool: ;) :roll: :-k :sleepy2: :tongue7: PDT_Love_03 :jerk: :sleepy1: :tongue8: :sad1: :sad2: :sign7: :pirate: :cheese: :silent: :-s smst :-&

А сега трябва да се върна в мрака.
Утре ще се видим, неверници :twisted:

Аз съм Великият Змей !
Последна промяна от zmey на ср сеп 26, 2007 00:37, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
v0x
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: съб юни 30, 2007 21:42
Контакти:

Мнение от v0x »

ама "дженерал"?
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори