Офтопик:
Ivan0v написа:Добре спирам се.Ivan0v написа:Това правя.Айде стига спам в спама, и по-точно в темата на колегите.Ivan0v написа:Мда, защо не.Хубаво е през свободното време да се съчетава полезното с приятното.Ivan0v написа:Яяяя и руски ли проговорихме ...Ivan0v написа:Айде, айде каниц филмиIvan0v написа:В повечето случей така става.Ivan0v написа:И тука няма как да се извъртя от думите ти.Ivan0v написа:Ще ти простят, те са добри хора или поне от постовете им така съдя.Ivan0v написа:Дааа.На това се вика спам в спама.Ivan0v написа:Стига писа в темата на хората бе !! Направихме им много спам.Ivan0v написа:Малко, ... форум - голям площад, пазарище.Ivan0v написа:Всеки знае за форумите в интернет ... но колко знаят какво означава и от къде идва названието.Ivan0v написа:Каквото и аз.Губим си времето.Ivan0v написа:По принцип знаеш че съм ти контра, обаче тук 2 мнения различни няма ... Верно.Какво правя тука ?Ivan0v написа:Ами тогава какво правиш във форума ?Ivan0v написа:То си е така.Ivan0v написа:Мисля че с честност не се забогатява.Ivan0v написа:Аз мислех, че е да.Ivan0v написа:дЪIvan0v написа:Браво бе така ли се пише положителния отговор в българския език. ?Ivan0v написа:дЪ ?!Ivan0v написа:Дали ?!Ivan0v написа:И ще те смажа.Ivan0v написа:Ако ти дръпна кабела ?Ivan0v написа:Стига писа в чужди теми !Ivan0v написа:Правилно.Ivan0v написа:Поста ми е типичен пример за СПАМ !Да ме прощават автора на темата и събеседничката му.
Много езици станаха ...