Another fallen soldier.. Diananet, Pavel, Tsu, може би Nibelung. Минута мълчание за всички храбри юнаци паднали в словесен бой с Мозо.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
аз не смятам, че един човек е толкова сериозна причина, че да си тръгнеш, хех колкото и условно да е тръгването.
Точно така трябва да е, но Тсу правеше точно обратното и поради тази причина сега го няма, иначе наистина е свършил много за форума, но в един момент започна да си пише сам. Специално на мен не ми беше комфортно да изразявам мнение за каквото и да е било, докато фюрера беше тук. В последствие разбрах, че не съм бил само аз, а мноого други хора, вкл. и Мозо, което е...без коментар.cprog написа: ↑ср май 29, 2019 12:15Да нямаш лично отношение, най-вече в негативен план, е най-правилното според мен.
Тука се събираме хора с различни мнения, нагласи, възгледи. За кратко.
После всеки живее живота.Няма смисъл от вживяване.
Ако някой не е съгласен с мен по даден въпрос, даваме напред.
Само да ти кажа, че Ди и Неби, са страхотни потребители и внасяха много колорит и добро настроение. Колкото по-скоро се върнат, толкова по-скоро и аз ще намирам време да влизам.Mozo написа: ↑нед май 26, 2019 13:17Pavel си тръгна, защото нямало смисъл да си губи времето по форуми. Спря да пише и на другите места. Diananet не можа да преживее факта, че някой друг може да е прав, което беше адски тъпо. Nibelung зачезна по чужбина и в комбинация с Валсо реши, че известно време няма да влиза. Без него е и доста по-спокойно, ако не забелязваш. Тсуруги обиждаше по изключително груб начин и гонеше потребителите. Трябваше да го тръгна.
Видя ли се сега, какво си.
Що ся с лошо, нали тъкмо това си писахме допреди малко, че вече е ведро и приятно местенце, всички сме над нещата и т. н... цялата романтика развали