Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Компаньонки?
Компаньонки?
Привет, приятели! Пиша с малко странна молба и се надявам темата да не дойде прекалено груба за някои хора, но все пак реалността си е реалност, а някой неща, които съществуват от панти века едва ли някога ще се променят. И както се досещате от заглавието на темата на моя личност и беше възложена трудната задача да намери компаньонка. Излишно ми е да коментирам защо, как и какво. Моля само, ако някой от вас има предложение от къде бих могла да намеря свястно момиче, той да сподели.
Прочетено: 1174 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Компаньонки?
Привет, нямам представа, но нетът е пълен с информация по въпроса. За качеството можеш да се ориентираш по цената. Всичко под 100 лева за час е компромис и не би следвало да се коментира.

Тея,тук само светци са се събрали и няма как да ти помогнат 

Намирам се в тази прекрасна възраст,когато ме вълнува мнението само на тези хора,които при среща с тях и аз се вълнува......
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Никакви светци не сме, Дани. Поне аз не съм със сигурност. Защото съм си размятал... гащите по кварталите с червените фенери на няколко континента. Но това въобще не ме прави специалист по вкусовете на другите хора, особено когато става въпрос за подобна счекотлива тема. Да не говорим за определението "свястно", защото според широкоразпространените и утвърдени обществени норми и морал, нито едно свястно момиче няма да практикува подобна професия. Това че аз смятам това за пълна глупост, няма абсолютно никакво значение, за обществото тези дами са пропаднали и аморални. И какво изобщо се вкарва в определението "свястно", като оставим встрани за момент мрънканиците на тесногръдите пуритани с малки реотани?! Още повече, че въпроса дори не е зададен от заинтересованото лице, а от трета страна, поне така изглежда отстрани. Та..., въпросът е малко от графата, кажи ми какъв часовник би ми харесал, метафорично казано.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Аз голям опит нямам..веднъж се реших на такова нещо и си извиках момиче от тук https://adamieva.info/. Приятелите се избазикаха, че шанса бил 1 на милион да попадна на хубавичка, късметлия ме наречи, ама п*чето беше доста яко, но факт е, че и доста ме оръси. Така че да, аз бих ти казал, за да се подсигуриш малко или много и под 150 да не падаш.
Очевидно е от 3то лице...и под "свястно" имах предвид българка, добре изглеждаща и такава, че човек да не е нужно да се притеснява за хигиенните й навици, естествено, че не очаквам да е завършила 2 висшета, с добри и мили маниери ...
Мерси за съвета, ще разгледам обявите.venciv написа: ↑ср мар 27, 2019 09:38Аз голям опит нямам..веднъж се реших на такова нещо и си извиках момиче от тук https://adamieva.info/. Така че да, аз бих ти казал, за да се подсигуриш малко или много и под 150 да не падаш.
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Успех в търсенето;)
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Има доста такива, но и цената е друга, няма как