Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Компаньонки?

Спам на килограм.
Нова тема Отговори
teqilieva
Начинаещ
Регистриран: съб юни 18, 2016 15:13

Компаньонки?

Мнение от teqilieva »

Привет, приятели! Пиша с малко странна молба и се надявам темата да не дойде прекалено груба за някои хора, но все пак реалността си е реалност, а някой неща, които съществуват от панти века едва ли някога ще се променят. И както се досещате от заглавието на темата на моя личност и беше възложена трудната задача да намери компаньонка. Излишно ми е да коментирам защо, как и какво. Моля само, ако някой от вас има предложение от къде бих могла да намеря свястно момиче, той да сподели.
Прочетено: 1175 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Компаньонки?

Мнение от Mozo »

Привет, нямам представа, но нетът е пълен с информация по въпроса. За качеството можеш да се ориентираш по цената. Всичко под 100 лева за час е компромис и не би следвало да се коментира.
Изображение
The freak
Начинаещ
Регистриран: съб окт 27, 2018 15:13

Мнение от The freak »

Тея,тук само светци са се събрали и няма как да ти помогнат :p
Намирам се в тази прекрасна възраст,когато ме вълнува мнението само на тези хора,които при среща с тях и аз се вълнува......
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Викай ми светец, нямам нищо против :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Никакви светци не сме, Дани. Поне аз не съм със сигурност. Защото съм си размятал... гащите по кварталите с червените фенери на няколко континента. Но това въобще не ме прави специалист по вкусовете на другите хора, особено когато става въпрос за подобна счекотлива тема. Да не говорим за определението "свястно", защото според широкоразпространените и утвърдени обществени норми и морал, нито едно свястно момиче няма да практикува подобна професия. Това че аз смятам това за пълна глупост, няма абсолютно никакво значение, за обществото тези дами са пропаднали и аморални. И какво изобщо се вкарва в определението "свястно", като оставим встрани за момент мрънканиците на тесногръдите пуритани с малки реотани?! Още повече, че въпроса дори не е зададен от заинтересованото лице, а от трета страна, поне така изглежда отстрани. Та..., въпросът е малко от графата, кажи ми какъв часовник би ми харесал, метафорично казано.

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

venciv
Регистриран
Регистриран: ср юли 26, 2017 20:17

Мнение от venciv »

Аз голям опит нямам..веднъж се реших на такова нещо и си извиках момиче от тук https://adamieva.info/. Приятелите се избазикаха, че шанса бил 1 на милион да попадна на хубавичка, късметлия ме наречи, ама п*чето беше доста яко, но факт е, че и доста ме оръси. Така че да, аз бих ти казал, за да се подсигуриш малко или много и под 150 да не падаш.
teqilieva
Начинаещ
Регистриран: съб юни 18, 2016 15:13

Мнение от teqilieva »

Tsurugi написа:
пон мар 25, 2019 22:56
И какво изобщо се вкарва в определението "свястно", като оставим встрани за момент мрънканиците на тесногръдите пуритани с малки реотани?! Още повече, че въпроса дори не е зададен от заинтересованото лице, а от трета страна, поне така изглежда отстрани.
Очевидно е от 3то лице...и под "свястно" имах предвид българка, добре изглеждаща и такава, че човек да не е нужно да се притеснява за хигиенните й навици, естествено, че не очаквам да е завършила 2 висшета, с добри и мили маниери ...
venciv написа:
ср мар 27, 2019 09:38
Аз голям опит нямам..веднъж се реших на такова нещо и си извиках момиче от тук https://adamieva.info/. Така че да, аз бих ти казал, за да се подсигуриш малко или много и под 150 да не падаш.
Мерси за съвета, ще разгледам обявите.
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Мнение от Tsurugi »

Успех в търсенето;)

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

teqilieva написа:
ср мар 27, 2019 19:47
Tsurugi написа:
пон мар 25, 2019 22:56
И какво изобщо се вкарва в определението "свястно", като оставим встрани за момент мрънканиците на тесногръдите пуритани с малки реотани?! Още повече, че въпроса дори не е зададен от заинтересованото лице, а от трета страна, поне така изглежда отстрани.
Очевидно е от 3то лице...и под "свястно" имах предвид българка, добре изглеждаща и такава, че човек да не е нужно да се притеснява за хигиенните й навици, естествено, че не очаквам да е завършила 2 висшета, с добри и мили маниери ...
Има доста такива, но и цената е друга, няма как :)
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Мнение от Валсо »

Офтопик:
Ох, то било "компаньонки", а аз чета "кроманьонки"... :toothy10: :toothy10:
Потребителски аватар