Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Обичам тази Спамерка КАКАВИДА

Спам на килограм.
Нова тема Отговори
sansusi
Ветеран
Ветеран
Регистриран: нед сеп 06, 2009 19:11

Обичам тази Спамерка КАКАВИДА

Мнение от sansusi »

Да спамиш е трудно и сложно, и все пак Како Видо, е толкова забавно че те има, без теб и Жорката този форум ще заприлича на всички останали - където само се ласкаят участниците. :wave:
Прочетено: 174 пъти
Усмивката е крива, която изправя всичко.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Обичам тази Спамерка КАКАВИДА

Мнение от Mozo »

А може ли без обиди и квалификации :booty: :booty: :booty:
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Moже, ама е скучно и тъпо :evil4:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

sansusi написа:Да спамиш е трудно и сложно, и все пак Како Видо, е толкова забавно че те има, без теб и Жорката този форум ще заприлича на всички останали - където само се ласкаят участниците. :wave:
Ха, благодарим PDT_Love_18 Такива сме си ние...скучни и само се ласкаем и така...да минава времето. А сега get the fuck out of here, bitch :lol: :lol:
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Мнение от kakavida »

Опааа,аз съм ДЖО тайното,ходя вечер по бензиностанциите,после гледам гонките,вълнувам се от коли,а тук ме заинтересовали,щото,ама аха,ше има проучване :)
Аз имам титла спамерка,щото не знам и защо я имам,може би щото зная повече :toothy10: В някои други области на живота и смъртта :p :lol:
И аз ви обичам,знайни и незнайни титльовци,знам че трябва и да е забавно,малко истинско,някъде шеговито,такъв е живота,аз не мога без вас,вие без мене хич :lol:
Цяло чудо е да ме познавате,удоволствие е за мен че съм с вас,благодаря ви приятели,и в мъка и в радост,заедно с мен ;)

Sansusi,благодаря PDT_Love_18

Прекрасно е да бъдеш обичан :roll: ,е па по -хубаво е отколкото да си мразен :cheers1: :cheers1: :cheers1:
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Напоследък и на мен ми е интересно да я чета Каки, защото все повече й схващам мисълта. ;)
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
Контакти:

Мнение от drumata »

Нали се сещаш, че социален експеримент си прави с нас Каката :lol: Стратегията е да прецени доколко сме изкукали :lol:
Како Виде, специален поздрав от скучните, дето още не сме се разцентровали :целувам те:
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
kakavida
Белият рицар
Белият рицар
Регистриран: пон май 05, 2008 16:23

Мнение от kakavida »

:lol: Мда..
Социален педагогически Друме,трябва производство на малки дечица,музикални и художествени таланти,интересно е с чужд език.Попадам в един нов свят,в непозната за мен дисциплина,мисля че ще ми е интересно.Редовно ще обучавам.
Другият бакалавърски свят е едно предизвикателство,задочно.Да речем нещо от сорта новото гадже е с високо образование,а с какъвто дружиш,такъв ставаш.Което е прекрасно в смисъл промяна в положителна насока.
Спамерка,ама с титла,а без хич :mrgreen:

Сега за студентите които ще кандидатстват в бъдеще.Препоръчително:отлични оценки през годините в гимназията по БЕЛ и матурата по избираемост;Тестове или курсове за изпит предварително,макар че най-добрия вариант е професорски уроци по възможност.След това колкото повече специалности се запишат,толкова повече шанс.Изпитите нямат нищо общо с матурите.Съвсем различни са изискванията и шокират в оценяването,на Стената на плача.Няма значение къде сте класирани,важно е да не се пропуска бакалавърството.
Успех на всички,не се отказвайте PDT_Love_18 Дори и 8 декември си има :)
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”