Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!
beggginer написа:Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!
към двама виMozo написа:Ми, не, ама винаги съм за по-пикантни интимни преживявания![]()
![]()
Снимки в подписа миNukta написа:beggginer написа:Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!
към двама виMozo написа:Ми, не, ама винаги съм за по-пикантни интимни преживявания![]()
![]()
охоооооооо, екстра, викашправиме среща някъде, пийваме, ...., и не изпадаме в излишни подробности за живота си... ама трябва да ме привличаш, щото аз трудно се чувствам привлечена.
или накратко :D сценарии колкото искаш... само така си говорим
мокри сънища на всички
Тоз' пък, циция го раздаваbeggginer написа:Ще пием, ако черпиш. За останалото не бери грижа.
Не може! Или ставаш мЪдератор, или си носищ гейския ливао-розов банер :плач:angelche написа:Това ме подсети, че на мястото под аватара ми вместо "вип" трябва да пише "трол"
beggginer написа:Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!
Нищо не си изтървала, опитват се да плашатkim75 написа:beggginer написа:Тук не се запознаваме. Просто правим секс.Nukta написа:около 60 кг съм... начи, тук не е сайт за запознанства (гепиме) доколкото разбрах!
![]()
Пак нещо съм изтървала.
Даа, любимия цвят на фараоните в древен Египет, нали...Mozo написа:Розовото няма нищо общо с любовта към същия пол