Защото това исках за подарък в новогодишната нощ,но някак си ме забравиха.Бях си поръчала нова чанта

Е да де,ама как да обясня откъде съм спестила, за да се изфукам пред близките

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да, в спама сме, защото я преместих. Беше я пуснала в "Лични проблеми, въпроси, лафчета и още"kakavida написа:Ми не сме ли в спама
Страхотна идея! Трябва да те вземам на пазар за консултант.drackon написа:Кажи, че си ги купила в магазин за втора употреба - всичко за 10.00 лв.....и си ги носи със здраве...
Яба даба дууууу...веднага ме вземете, аз съм скромен - заплата 3-4 бона, секретарка и служебен автомобил...blue balloon написа:Страхотна идея! Трябва да те вземам на пазар за консултант.drackon написа:Кажи, че си ги купила в магазин за втора употреба - всичко за 10.00 лв.....и си ги носи със здраве...
Ха, че ако мога да ти давам такава заплата, ще ходя ли при втората употреба?drackon написа:Яба даба дууууу...веднага ме вземете, аз съм скромен - заплата 3-4 бона, секретарка и служебен автомобил...От мене акъл да искаш - прелива, прелива...
![]()