Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Хайде да се поскараме

Спам на килограм.

ГРЪМНЕТЕ ГО!

Nekrogiant
7
23%
Kotkata 68
1
3%
Mozo
2
7%
Zeroadhesion
0
Няма гласове
Bono
2
7%
Rebba
0
Няма гласове
Чими
0
Няма гласове
Angelche
1
3%
Ми_ми
2
7%
Pasinet
1
3%
Kim75
0
Няма гласове
Loghan
0
Няма гласове
Machine_Shot
0
Няма гласове
Sko4
1
3%
IvanoV
1
3%
Some Kind of monster
0
Няма гласове
Gadabout
1
3%
Mitashki1975
0
Няма гласове
BURN5
0
Няма гласове
Akon
8
27%
Коbi13
1
3%
Kрис
2
7%

Общо гласове: 30

Потребителски аватар
roki
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: съб ное 24, 2007 22:23
Контакти:

Re: Хайде да се поскараме

Мнение от roki »

Ей ме и мен
Изображение :evil4:

некро мушмул грозен дългуч мен нямали да ме добавиш бе /?????
Прочетено: 2587 пъти
Потребителски аватар
s70rmBr1ng3r
Регистриран
Регистриран: нед авг 24, 2008 18:05

Мнение от s70rmBr1ng3r »

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :lol:
Потребителски аватар
roki
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: съб ное 24, 2007 22:23
Контакти:

Мнение от roki »

Обичам да си похапвам :evil4: :evil4: :evil4:
Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Нямам идея кого мога да гръмна,а искам да видя резултатите......
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо
Регистриран: съб ное 24, 2007 10:20

Мнение от Kpuc »

Под бутончето "Изпрати гласа" има "Резултати". Цъкаш на тях и гледаш
:обичам камината:
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: ср сеп 19, 2007 22:47

Мнение от zmey »

:evil: :twisted: > ВСИЧКИТЕ ИСКАМЕ ДА ВИ :картечница: ГРЪМНЕМ !!! Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
:twisted: :evil: > Нас са ни записали в дяволския тефтер още когато сме се родили. Хях Хях Хях Хях Хях...
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Нищо ново :evil4: .
Изображение
angelche
Спамер
Спамер
Регистриран: нед юли 27, 2008 22:35

Мнение от angelche »

bono написа:
angelche написа:
bono написа:с тоша ли ще пашиш ти Батман :evil4:
Неее :разтърсвам: , с ---> :111: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
с метла ахахаххаха смехурана :toothy10:
А Бобо, чак сега осъзнавам от къде произхожда бедата ми... Сви ми крилцата и паднах O:) Не искам да се дуелирам :разтърсвам: Предавам се! :предавам се:
:слънце: Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително!
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Ivan0v
Машина
Машина
Регистриран: съб дек 15, 2007 17:48

Мнение от Ivan0v »

не сте ме забравили да ме сложите в анкетата ... :) ника ми грешно написан от всички,ноооо нищо.
Някой ме е гръмнал видях.
Аз прецених че трябва да се гръмне нещо младо :усмивка1: оставям на вас да се сетите кой е :p
nekrogiant
Ветеран
Ветеран
Регистриран: ср юли 04, 2007 20:52

Мнение от nekrogiant »

Ей,Иванова!Ти ли гръмна ангелчето ми бееее?
All for one and one for all,
We sold our souls to the gods of Rock and Roll.
Born to lose - live to win,
Let them read the message on your skin.
nekrogiant
Ветеран
Ветеран

Мнение от nekrogiant »

zmey написа::evil: :twisted: > ВСИЧКИТЕ ИСКАМЕ ДА ВИ :картечница: ГРЪМНЕМ !!! Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Ае ей,лайнар,що не ме цунеш отзади?
Ivan0v
Машина
Машина

Мнение от Ivan0v »

nekrogiant написа:Ей,Иванова!Ти ли гръмна ангелчето ми бееее?
Да,но имам разрешително. ;) А ти ?
nekrogiant
Ветеран
Ветеран

Мнение от nekrogiant »

Хехе,аз него не го стрелям,само си го гушкам :salute:
Ivan0v
Машина
Машина

Мнение от Ivan0v »

nekrogiant написа:Хехе,аз него не го стрелям,само си го гушкам :salute:
Добре. :)
Нова тема Отговори

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”