Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Глупак

Спам на килограм.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт дек 18, 2007 19:57

Глупак

Мнение от akon »

:evil: :evil: :evil: Бахти и пишлемето разебано затворено у миша дупка даеба.Тарантула пък не хапи Пхахахаххахах и веднага ме блокира мършу на 1 ред още :evil: :evil: :evil:
Прочетено: 216 пъти
Потребителски аватар
Iliqn_6altera
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: нед май 04, 2008 22:32

Re: Глупак

Мнение от Iliqn_6altera »

akon написа::evil: :evil: :evil: Бахти и пишлемето разебано затворено у миша дупка даеба.Тарантула пък не хапи Пхахахаххахах и веднага ме блокира мършу на 1 ред още :evil: :evil: :evil:
и на тебе ли иванов ти праи номера?
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

:shock: Кой, бе човек?
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член

Мнение от akon »

Zeroadhesion написа::shock: Кой, бе човек?
една мърша от скайп даеба отказах да изляза и оня почна да се прай ама не ме затапи после на скайп-а ме блокна на 1 редче което написах :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

:shock: :roll: :roll: :roll: Та какво казвахте за жегите? :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

kotkata68 написа::shock: :roll: :roll: :roll: Та какво казвахте за жегите? :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Не се отразяват добре май :) :) Преди май нямаше толкова злоба из форума, или просто сега започнах да чета раздела No Moderator`s? :lol: (akon, не става дума за тебе ;))
Потребителски аватар
akon
Почетен член
Почетен член

Мнение от akon »

kotkata68 написа::shock: :roll: :roll: :roll: Та какво казвахте за жегите? :toothy10: :toothy10: :toothy10:
:toothy10: :toothy10: :toothy10: на мен бързо ми минава спокойно ама тоя ше ме държи блок поне най-малко 1-2 месеца :evil: :evil: :evil:
Потребителски аватар
zmey
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: ср сеп 19, 2007 22:47

Мнение от zmey »

:twisted: :evil: > Остави log поне да разгледаме. :evil4:
:twisted: :evil: > Нас са ни записали в дяволския тефтер още когато сме се родили. Хях Хях Хях Хях Хях...
Ivan0v
Машина
Машина
Регистриран: съб дек 15, 2007 17:48

Мнение от Ivan0v »

Iliqn_6altera написа:
akon написа::evil: :evil: :evil: Бахти и пишлемето разебано затворено у миша дупка даеба.Тарантула пък не хапи Пхахахаххахах и веднага ме блокира мършу на 1 ред още :evil: :evil: :evil:
НОМЕРА ПРАВЯ САМО НА ТЕБ !
1.Щот не ма кефиш
2.Щот си циганин
3.Щот си робот !
4.Щот си дебелосер
5.Щот си мърляч исран от циганска шафрантия
6.Да изброявам ли още ? Ела да ти натроша главата че почва да ми става нервно вече с тъпан като теб който само говори и не прави нищо.Като неможеш не говори бе !!
Потребителски аватар
Iliqn_6altera
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: нед май 04, 2008 22:32

Мнение от Iliqn_6altera »

Ivan0v написа:
Iliqn_6altera написа:
НОМЕРА ПРАВЯ САМО НА ТЕБ !
1.Щот не ма кефиш
2.Щот си циганин
3.Щот си робот !
4.Щот си дебелосер
5.Щот си мърляч исран от циганска шафрантия
6.Да изброявам ли още ? Ела да ти натроша главата че почва да ми става нервно вече с тъпан като теб който само говори и не прави нищо.Като неможеш не говори бе !!
ти го начукам междо венците робот ше викаш на маика си озабена да ти порасте черен кур в ушите дано!и ти не ма кефиш ма ти кого ли кефиш изопшто сигор си дествен оште глистосер гугуткин!зех се самнявам че си пендел вече дет се ми вариш подир гъза отврат такава педерас расист наи гадната смрад на света!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Спам, спам, спам!!!”