Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
и на тебе ли иванов ти праи номера?akon написа:![]()
![]()
Бахти и пишлемето разебано затворено у миша дупка даеба.Тарантула пък не хапи Пхахахаххахах и веднага ме блокира мършу на 1 ред още
![]()
![]()
една мърша от скайп даеба отказах да изляза и оня почна да се прай ама не ме затапи после на скайп-а ме блокна на 1 редче което написахZeroadhesion написа:Кой, бе човек?
Не се отразяват добре майkotkata68 написа:![]()
![]()
![]()
Та какво казвахте за жегите?
![]()
![]()
kotkata68 написа:![]()
![]()
![]()
Та какво казвахте за жегите?
![]()
![]()
НОМЕРА ПРАВЯ САМО НА ТЕБ !Iliqn_6altera написа:и на тебе ли иванов ти праи номера?akon написа:![]()
![]()
Бахти и пишлемето разебано затворено у миша дупка даеба.Тарантула пък не хапи Пхахахаххахах и веднага ме блокира мършу на 1 ред още
![]()
![]()
ти го начукам междо венците робот ше викаш на маика си озабена да ти порасте черен кур в ушите дано!и ти не ма кефиш ма ти кого ли кефиш изопшто сигор си дествен оште глистосер гугуткин!зех се самнявам че си пендел вече дет се ми вариш подир гъза отврат такава педерас расист наи гадната смрад на света!Ivan0v написа:НОМЕРА ПРАВЯ САМО НА ТЕБ !Iliqn_6altera написа:и на тебе ли иванов ти праи номера?akon написа:![]()
![]()
![]()
![]()
1.Щот не ма кефиш
2.Щот си циганин
3.Щот си робот !
4.Щот си дебелосер
5.Щот си мърляч исран от циганска шафрантия
6.Да изброявам ли още ? Ела да ти натроша главата че почва да ми става нервно вече с тъпан като теб който само говори и не прави нищо.Като неможеш не говори бе !!