Ми_ми написа:
а паа ти спре да четеш вече от толко зор да ми вземеш лукчетата, я виж какво съм написала пък после ми говори
така е Хърбел, като буташ по 10-15 бонбона на веднъж да не ти ги изям ще пишеш така. и аз от зор да ти ги взема вчера писах с краката си
изяде ли всички лукчета Хърбел
ейййййййййй значии как ме обиждаш самооо, ето сега като даде някой друг лукчета или квото там даде щи дам всиичко на теб бе, нищо няма да пипна аз - извини ми се сега
Ми_ми написа:
ейййййййййй значии как ме обиждаш самооо, ето сега като даде някой друг лукчета или квото там даде щи дам всиичко на теб бе, нищо няма да пипна аз - извини ми се сега
Извинявай Хърбелче, Щърбел обещава повече да не прави така - да те наричам лакомия де
One love! One life! When it's one need! In the night! One love!
Ми_ми написа:
Извинявай Хърбелче, Щърбел обещава повече да не прави така - да те наричам лакомия де
Ето, така вече те обичам като ми говориш, чакай само некой да ни почерпи и цялото ще е за теб, честно ти казвам
Ми_ми написа: лелеееееее, чакай бързо да припадна, защототоо иначе ще посегна
споко Хърбел има по два бонбона от вид, ще си ги разделим
Благодарскоооооооооо акон
:плач: дааа, ама нали ти обещах да не пипам и сега няма да е честно :плач:
Той Акон може като ме види така припаднала от лакомия да ми даде и на мен една кутия от тези
Той Акон може като ме види така припаднала от лакомия да ми даде и на мен една кутия от тези
абе взимай бе, ти какво да не искаш да се натровя от шоколад, половината са за теб
абе взимай бе, ти какво да не искаш да се натровя от шоколад, половината са за теб
Ееее, щом е така добреее така, за да не се натровиш или некоя алергия да те тръшне просто взимайки си от бонбоните ще се чувствам като спасителка , а не като лакомияяяя
Ми_ми написа:
Ееее, щом е така добреее така, за да не се натровиш или некоя алергия да те тръшне просто взимайки си от бонбоните ще се чувствам като спасителка , а не като лакомияяяя [/quote]
оооооо каки спасителката
Доживотен затвор получиха Георги Нанчев и Пламен Шляпашки, които през 2019 година убиха възрастно семейство в София, нарязаха телата им и ги хвърлиха...
17-годишният Алишан Трънков от златаришкото село Родина, който предизвика катастрофа с две жертви край Стражица миналото лято, се е движил със 111,2...