Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ако го/я хванеш "в крачка"

Хоби, интереси, съвети
Потребителски аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: съб юли 21, 2007 01:50
Контакти:

Ако го/я хванеш "в крачка"

Мнение от Атараксия »

Та значи... Как ще реагираш, ако изловиш половинката си в изневяра, все едно дали с приятел или с непознат? Дали ще има сълзи, обвинения и молби? Или втори вариант - крясъци, обръщане на маси, трошене на чаши и чинии (дано само не е кристалния сервиз на мама! :???: )? Или просто ще си тръгнеш без да обясниш защо? Или може би ще дадеш втори шанс - нещо като условна присъда? Може би наказанието ще влезе в сила чак при повторно нарушение...
Аз за себе си знам кой вариант избирам, защото ми се е случвало. И честно казано реакцията ми тогава успя да изненада дори мен самата. :)
Прочетено: 6933 пъти
Нямам особена вяра на психично здравите!...
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Ми то и на мен ми се е случвало, ама тогава реагирах някак си без реагиране :lol: . После гледах страшно 5-6 дни и това беше :) .
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

ще си тръгна, така винаги отговарям, но не знам дали ще съм способдна, дали ще намеря сили, особено, ако наистина обичам този човек...не ми се е случвало и се моля да не се случи...казват, че боли и не се и съмнявам никак в това, но не искам да имам личен опит в това, честно
Потребителски аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Контакти:

Мнение от Атараксия »

mozo написа:Ми то и на мен ми се е случвало, ама тогава реагирах някак си без реагиране :lol: . После гледах страшно 5-6 дни и това беше :) .
Я виж ти! Мислех си, че само аз така съм приела проблема.
Всъщност тогава останах доста обезпокоена. В края на краищата от доста време съм с този човек, а той изведнъж ми казва: "Миличко, така и така... Държа от мен да го чуеш, за да не е от друг." И... нищо. Никаква емоция. Дори изпитах благодарност, че ми има такова доверия, че да ми го каже. После обаче се стреснах. Я чакай малко! Не трябва ли да ме боли? Да съм поне малко тъжна? Да не би вече да не изпитвам нищо към него?... Доста време ми отне, докато свикна с идеята, че просто съм го приела.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е на мен ми беше гадно, ама какво да се прави. Не можеш нищо да направиш, освен да си намериш начин да го преживееш.
Потребителски аватар
chukchalana
Начинаещ
Регистриран: ср юни 27, 2007 08:24

Мнение от chukchalana »

При мен просто застанаха с въпроса " имам един приятел, дето....-какъв съвет ще му дадеш?" Ми, викам му, да си събере малко гащи и да отиде при майка си, да си помисли коя му е по- скъпа,без да се вижда с нито една от двете. И той си тръгна. Върна се след няколко дена, и след това вече съседите ме информираха :) Какво да го правиш такова? Пратих го при майка му за винаги, но все още не се е променил :) :) :) Кръвчица...
Дали ме е боляло? По-скоро не, защото знаех че е въпрос на време да се случи нещо такова, очаквах го. А бях лудо влюбена !!!
Не оставяй днешната работа за утре, ако можеш да я свършиш вдруги ден !
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Божее, аз така не мога. Няма да издържа и два дни...
Потребителски аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Контакти:

Мнение от Атараксия »

Знам ли? Може и тя като мен да има проблем с майчинския инстинкт. Ако е твърде силен, просто прави грешката да "осинови" гаджето си и тогава се започва една... Той прави грешка, тя си казва: "Кофти ми е, ама нали си е моето... От мен да мине!" Правя това предположение, защото при мен го има същия "дефект в системата" и понякога някои хора нямат нищо против да се възползват от него.
Изображение
Потребителски аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Контакти:

Мнение от Атараксия »

Това май е за друга тема. Мъжете и жените като цяло приемат тези неща по съвършено различен начин. И за ваша чест мога да твърдя, че вие - мъжете - винаги приемате изневярата много по-навътре. Не знам дали това означава, че чувствата са по-силни.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нито пък аз...
Потребителски аватар
chukchalana
Начинаещ
Регистриран: ср юни 27, 2007 08:24

Мнение от chukchalana »

Извинявайте, че не съм се включвала толкова време. А по темата - ами не, не съм имала майчински инстинкт към човека. Аз писах, че си го очаквах, защото цялото им котило са такива - неверни, заедно с родителското тяло. И не ми е било леко. Той като си замина не помня колко дни ревах и стоях на прозореца да го чакам. Но ако му бях показала колко ме боли дали щеше да остане? А с моето "равнодушие" го амбицирах да се бори за мен - и той се върна, да ме пита човек за какъв дявол ми беше. Да продължи страданието ми с още някоя и друга година......
Не оставяй днешната работа за утре, ако можеш да я свършиш вдруги ден !
Потребителски аватар
loghan
Графичен дизайнер
Графичен дизайнер
Регистриран: пет юли 27, 2007 05:46
Контакти:

Мнение от loghan »

Еми и на мене ми се случи да заваря БРАТ ми и гаджето ми да се е**т, тогава на брат ми му развалих готината физиономия, а приятелката ми зарязах на момента и я изпъдих от вкъщи. От тогава с брат ми не се понасяме и всеки иска да натрие носа на другия. По-късно брат ми се опита да ми 'отнеме' още 1 момиче...но тя наистина беше влюбена в мен и все още е. Така, че ако някой ми изневери гледам да му сасипя живота, за да разбере как съм се чувствал аз когато са ме наранили.
Потребителски аватар
loghan
Графичен дизайнер
Графичен дизайнер
Контакти:

Мнение от loghan »

Ходи го питай... тъпак...да се оправя... не ми пука за него...
Потребителски аватар
loghan
Графичен дизайнер
Графичен дизайнер
Контакти:

Мнение от loghan »

И аз така си правя, но тази тема взема че ме върна...
Потребителски аватар
loghan
Графичен дизайнер
Графичен дизайнер
Контакти:

Мнение от loghan »

Е*и му майката не ми дреме...мога да си обсъждам всичко без проблеми :P все пак съм гъзар :P
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Свободно време”