Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

нуждая се от помощ

Хоби, интереси, съвети
Нова тема Отговори
papi1
Регистриран
Регистриран: нед яну 31, 2010 20:58

нуждая се от помощ

Мнение от papi1 »

Кажете ми, всъщност помогнете ми или дайте идея, как можеш да докажеш на някого очевидното, как да накараш неверник да повярва, как да спечелиш доверието му , при положение, че всичко което правиш е явно и видно, какво повече можеш да дадеш на някого , на когото държиш?
Прочетено: 294 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: нуждая се от помощ

Мнение от Mozo »

Може би време, за да разбере :-k
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

А, може би един шут отзад! :молим:
А, сега сериозно. Информацията която си дала е много малко. Търсиш помощ, но как да ти я дадем, при положение, че много неща може да са причини за поведението на даден човек. Едно от тях е загубата на доверие. Един път изгуби ли се, е почти невъзможно да се върне. Друга причина е патологична ревност, там и лекар не може да помогне. А, това да дадеш още повече от всичко, за да е доволен някой, ще те доведе само до там, че ще загубиш всичко лично. Личната ти свобода, чувства и желания. Съвети много, но е важно ти дали си готова да се отречеш от себе си, за да е доволен друг. Един път паднеш ли в този капан, е много трудно да се измъкнеш после. Така че, не забравяй - Ти и само ти си важна и всички останали са след теб, от второ място нататък!!!

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
gery81
Пепеляшка
Пепеляшка
Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Мнение от gery81 »

Точно нищичка не можеш да направиш,някой хора са устроени така да приемат това ,което се прави за тях за даденост и да искат все повече и повече и колкото повече получават толкова по-големи гадняри стават....
Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.

http://vbox7.com/play:c5ae4252
Потребителски аватар
bogeo
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт ное 11, 2008 11:05

Мнение от bogeo »

А защо си мислиш, че е очевидно???? За тебе може да е но за другия да не е. Според мен трябва да погледнеш безпристрастно до колкото се може или както се казва отстрани, да се опиташ да влезеш в ролята на този който не вярва и да прецениш от другата позиция защо така се получава. Ако и тогава не можеш да разбереш то тогава ползвай съветите които ти дадоха по горе.
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
papi1
Регистриран

Мнение от papi1 »

Знаете ли, всъщност това би трябвало да притесни някой ,който има някаква користна цел,принципно ,безкористните не би ги притеснило, това е сякаш си слепец в позната вода, въпросът ми е, има ли още нещо което ми убягва или в момента съм толкова гипс че не виждам очевидното???????????????
Потребителски аватар
mim
Почетен член
Почетен член
Регистриран: чет юли 03, 2008 16:05

Мнение от mim »

Както казва Котето, много малко инфо си дала по случая. Това, което можем да дадем и аз и другите от форума като съвет са само общи приказки. И все пак за да не вижда очевадното, значи просто не иска да го види. Желая ти да разрешиш проблема си, какъвто и да е той. PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Потребителски аватар
bogeo
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт ное 11, 2008 11:05

Мнение от bogeo »

Ами ако много държиш на този човек и той го знае но това е най малкия му проблем тогава може и на инат да го прави и нарочно да не вижда очевадното.
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
papi1
Регистриран

Мнение от papi1 »

работата е там, че това не е проблем, държи на мен, и го показва, но за да направи средваща стъпка просто иска да се убеди за себе си дали няма да сбърка и е нормало, въпросът е, какво повече може да направиш, от това което до момента си правил,благодаря ви, все пак ми помагате
.
Потребителски аватар
videania
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 21, 2008 17:45

Мнение от videania »

papi1 написа:работата е там, че това не е проблем, държи на мен, и го показва, но за да направи средваща стъпка просто иска да се убеди за себе си дали няма да сбърка и е нормало, въпросът е, какво повече може да направиш, от това което до момента си правил,благодаря ви, все пак ми помагате
:wave: Бъди себе си ! Постъпвай така , както ти подсказва интуицията ! И не забравяй - на някои хора им трябва повече време , за да се доверят на някого , за да направят следваща крачка , да осмислят дадена ситуация или чувство... Не бързай и не пресилвай нещата ! Всичко (ако трябва ) ще си дойде на мястото по естествен път . Просто-трябва търпение и време , през което не преставай да доказваш (без да подчертаваш ) себе си и искренността си ! Ако не се получи , каквото и да правиш ,няма шанс...просто няма да се случи. PDT_Love_18
Изображение

Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач.

http://www.vbox7.com/play:822742e3
papi1
Регистриран

Мнение от papi1 »

Благодаря ви! Бяхте ми в помощ.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение