Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Бихте ли простили изневяра?
Бихте ли простили изневяра?
Какво мислите за изневярата ? И как дефинирате понятието? Ако любимия човек Ви изневери бихте ли му простили?
Прочетено: 5110 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Бихте ли простили изневяра?
Зависи от доста обстоятелства, но предпочитам да знам, отколокото да ме лъжат в очите. При това положение мисля, че бих простил
.

Предпочиташ да знаеш , че любимия човек те предава , защото смятам , че изневярата е предателство.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Да, по-добре да знам, отколкото цял живот да ме лъжат. Да, аз няма да разбера, но ако разбера, тогава вече няма да простя
.

Дефиниция,трудно,но думата стои близо до друга-предателство....Arrogant написа:Какво мислите за изневярата ? И как дефинирате понятието? Ако любимия човек Ви изневери бихте ли му простили?
Следва и отговора ми-на предател не прощавам...Колкото и силно да звучи,за мен е така...
А за любимия-ако някой спечели любовта ми.....Ще мисля....
Не бих простила.
то ако простиш все едно се съгласяваш с това,все едно не ти пука ..
то ако простиш все едно се съгласяваш с това,все едно не ти пука ..
Много е отвратително чувството , когато разбереш ,че човека който споделя живота те предава . Макар , че приятелската изневяра не боли по малко.
Споделете случвало ли ви се е ? И как сте реагирали в този момент?
От където и да погледнеш,все боли,малко или много...Болка е.Остава си отпечатъци в нас и после винаги едно на ум....Губи се вярата в хората....Изгражда се защитна стена и по трудно се допускат други в сърцето....Сложен лайф.....Arrogant написа:Много е отвратително чувството , когато разбереш ,че човека който споделя живота те предава . Макар , че приятелската изневяра не боли по малко.

ами неприятно е ...как да съм реагирала..не очакваш подобно нещо от близък приятел,накрая изведнъж всичко свършва..все едно никога не сте се познавали 

сложен е Мони,ама не може иначе...само така ще може занапред да знаеш кое е лошо,кое добро,и да преценяш повече хоратаmoniku написа:От където и да погледнеш,все боли,малко или много...Болка е.Остава си отпечатъци в нас и после винаги едно на ум....Губи се вярата в хората....Изгражда се защитна стена и по трудно се допускат други в сърцето....Сложен лайф.....Arrogant написа:Много е отвратително чувството , когато разбереш ,че човека който споделя живота те предава . Макар , че приятелската изневяра не боли по малко.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Аз никога не съм изневерявал, но мое гадже ми е изневерявало и си е приднавала след това. След като не си говорихме известно време и се набеснях й простих, защото много я обичах, а от това по-важно нямаArrogant написа:Споделете случвало ли ви се е ? И как сте реагирали в този момент?

Аз досега само прощавах и аз . То в интернет не бях куп глупости и сайтове за запознанства , но след един скандал в който беше застрашен о т раздяла се надявам да се е кротнал. Все пак живея с мисълта , че всеки има нужда от разнообразие ама чак толкова демонстративно . Макар и да се калявам с мисълта , че няма хора които да не залитат , все се надявам моя човек да не го направи.