Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Геймърски неща
Геймърски неща
Здравейте! Споделете къде мога да намеря добри геймърски мишки? Може и за напред да опитам с геймърска клавиатура, също така Razer като марка добра ли е?
Прочетено: 1145 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Геймърски неща
Привет, Razer са най-известните в тази сфера, но не мога да ти споделя впечатления от първа ръка, защото никога няма да дам пари за нещо подобно. Всичките хиляди игри, които съм изиграл са превъртени с обикновена мишка и клавиатура и това по никакъв начин не е допринесло за по-лош гейминг. Иначе геймърски аксесоари се продават във всяка една по-реномирана компютърна компания 

От клавиатура няма особен смисъл. А тъй като не си професионален геймър (не си изкарваш прехраната с това?), може да си вземеш logitech с по-висок dpi и два странични бутона, съчетана с хубава подложка поставена на равна повърхност. Цялата работа за не повече от 30-тина лева. Всичко над това е излишно.
*лично и неангажиращо никого мнение
*лично и неангажиращо никого мнение
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Аз съм ползвал мишка на Razer бях поръчвал от http://www.ozone.bg/ изкара повече от 2 години и работеше без проблем. Силна марка е! 

Ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата!
И като си вземеш геймърска мишка, да не забравиш да спреш hardware acceleration!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Две години е твърде малко. Моите са за по 15 кинта и карат минимум 6-7 годиниmarrio написа: ↑съб авг 25, 2018 12:55Аз съм ползвал мишка на Razer бях поръчвал от http://www.ozone.bg/ изкара повече от 2 години и работеше без проблем. Силна марка е!![]()

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Пеевски: Подкрепяме правителството, за да прави добри неща за хората
от Mozo » чет апр 17, 2025 12:17 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 17, 2025 12:17
-
-
-
Смартфон мръсотия: Мобилните телефони са "уютен дом" за ужасни неща (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 25, 2024 12:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 184 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 25, 2024 12:14
-