Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Летен матрак?
Летен матрак?
Здравейте, предложете ми къде мога да разгледам хубави летни матраци, които не задържат топлото хаха
Прочетено: 1243 пъти
Ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Летен матрак?
А защо точно летен? Нали повече то имат лятна и зимна страна? През лятото какво ще го правиш, бъди практичен 

Нашият последния матрак го поръчахме онлайн и да ти кажа имаше доста голям избор, разгледай ги и ти https://www.intermatrak.com/matratsi мисля, че с две лица ще ти е по-добре, според сезона и го обръщаш наопаки 

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Баси, до де я докарахме ... Постели матрака с бархет, па чакай да ти стане ладно. Лятото с памучни чаршафи, зимата с бархетени или хавлиени, ако щеш и никва милост за климатика

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Някои хора даже шофират зимно време с летни гумиMozo написа:А защо точно летен? Нали повече то имат лятна и зимна страна? През лятото какво ще го правиш, бъди практичен![]()

Ний тука сички парле ву франсе

- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Аз също ползвам двулицев матрак - за зимата и лятото. Доволен съм. Съветът на Льо за материала на завивките също е добър. 

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!