Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Обзавеждане за спалнята
Обзавеждане за спалнята
Здравейте. Аз напоследък доста се интересувам от обзавеждане и фирми, които се занимават с мебели. Правих ремонт на спалнята и искам да я обзаведа с нови неща. Трябва ми всичко от-до и ми се иска да е в комплект. Не искам да обикалям по магазините и да взимам различни неща оттук-оттам. Най-добре би ми било да взема всичко накуп и да ми го докарат вкъщи. Ако имате опит в това или можете да ми дадете съвети, с удоволствие бих се възползвал от тях.
Прочетено: 1367 пъти
Re: Обзавеждане за спалнята
Доста фирми произвеждат мебели по поръчка, докарват и монтират. Сега, като отзиви, не знам, примерно за Виденов има доста съмнения за качеството на мебелите изписани в разни форуми, но пък са сравнително евтини. Все пак ще трябва да се разходиш из магазините и да разгледаш какво ти би харесало на теб.
Ако и парите не са проблем, отиваш в ИКЕА/Я, избираш, плащаш и чакаш доставката. Като за една спалня трябва да си избереш хубав и скъп матрак за да ти е удобен
Ако и парите не са проблем, отиваш в ИКЕА/Я, избираш, плащаш и чакаш доставката. Като за една спалня трябва да си избереш хубав и скъп матрак за да ти е удобен
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Виденов - не, некоректни са. Знам защото имам техен диван.
Валдом - не, некачествена стока. Кухнята ми се разпадна на втората година.
Евтини фирми с некачествени стоки.
Не мисля, че ИКЕЯ е по-добра. Не знаеш какво ще получиш като си сглобиш кашоните с карантия, които ще ти доставят

Валдом - не, некачествена стока. Кухнята ми се разпадна на втората година.
Евтини фирми с некачествени стоки.
Не мисля, че ИКЕЯ е по-добра. Не знаеш какво ще получиш като си сглобиш кашоните с карантия, които ще ти доставят

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Здравей. Аз също не ти препоръчвам да пазаруваш от ИКЕА. Изпробвано е и не са от най-доброто качество. На външен вид са супер, но не ги препоръчвам. Ние с мъжа ми много харесваме https://mondomebeli.com/obzavejdane-za- ... komplekti/ . От тях си взехме почти цялото обзавеждане за новия апартамент и мога да кажа, че сме много доволни. Не са от фирмите, които правят хиляди реклами и затова не са толкова популярни, но пък са със супер качество на доста прилични цени. Бих ти препоръчала тях да разгледаш първо.
Благодаря на всички за съветите.Започнах да се ориентирам малко повече вече.