Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Избор на смесител за баня
-
- Регистриран
- Регистриран: ср яну 25, 2017 10:23
Избор на смесител за баня
В момента ремонтираме една селска къща. Направихме много оригинална баня с плочки имитация на дърво, а едната стена облицовахме с камък. Търсим изцяло по-състарен вид и наш приятел ни измайстори уникална мивка, от стар меден печен. Обаче имаме проблем с намирането на подходящ смесител - трябва да е с по-старинен дизайн и да е месингов. Бихте ли ми препоръчали къде да търся нещо такова?
Прочетено: 924 пъти
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Re: Избор на смесител за баня
90% от всички смесители и спирателни кранове на пазара се изработват от месинг с покритие от хром, има и изключения изработени от неръждаема стомана, но те са нишови и със специално предназначение, изработват се по поръчка в повечето случаиmilenaboikova написа:Обаче имаме проблем с намирането на подходящ смесител - трябва да е с по-старинен дизайн и да е месингов.

ЦЪК ; ЦЪК ; ЦЪК ; ЦЪК

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
И аз харесвам точно такъв стил за баня. Направихме нещо подобно на вилата, но моята изцяло облицовахме с плочки имитация на камък, а мивката ми е от състарено импрегнирано дърво. Смесителят ми е от https://www.gaudi-ds.com/5-smesiteli/ - висок парис за мивка тип купа, цвят злато. В ретро стил е от месинг, така че смятам, че ще е много подходящ и за вашата баня.
-
- Регистриран
- Регистриран: ср яну 25, 2017 10:23
Не мисля, че бих могла да намеря някой, който да го състари. Венци, ще погледна и за този, който ми препоръча, мерси. 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Избор на бюро за хоум офис
от Shaker » нед апр 20, 2025 20:13 » в Лафчета, лични проблеми, въпроси и още - 14 Отговори
- 246 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
вт май 06, 2025 20:08
-
-
- 1 Отговори
- 124 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
нед юни 30, 2024 18:05
-
-
България е пред избор: по-скъпи таксита или по-скъпа застраховка за всички
от Mozo » пон ное 25, 2024 14:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 92 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 25, 2024 14:23
-
-
-
Блокажът на парламента продължава след пети неуспешен опит за избор на председател
от Mozo » пет ное 22, 2024 14:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 215 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 22, 2024 14:23
-
-
-
Людмила Петкова: Теменужка Петкова е перфектен избор за финансов министър
от Mozo » чет яну 16, 2025 12:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 80 Преглеждания
-