Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Помощ при намиране на работа
Помощ при намиране на работа
Здравейте! Очертава се до края на месеца да съм си на моята работа и после да остана без работа.. Не спирам да мисля къде да си намеря друга работа.. Познати и приятели питах, но никъде няма свободно място в момента и не знам какво да правя.. Казаха ми да потърся в интернет, но не знам къде точно и за това реших да пиша тук, помогнете ми да си намеря работа за гр. Бургас 
Прочетено: 1345 пъти

Ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Помощ при намиране на работа
В интернет има специализирани сайтове за тази работа. Ако там не можеш да намериш, няма къде другаде 

Да, супер бързо и лесно стана.. Един познат ми спомена за https://www.zaplata.bg/ влязох и разгледах за Бургас, дори се чух с хората и ще ходя на интерю
Колко лесно ставало.. дано всичко да е точно! 

И аз влязох и разгледах. Олеле майко! За 1000 лева трябва да си летец-изпитател с поне 5 години стаж и Висше образование.marrio написа:Да, супер бързо и лесно стана.. Един познат ми спомена за https://www.zaplata.bg/ влязох и разгледах за Бургас, дори се чух с хората и ще ходя на интерю![]()
![]()
Колко лесно ставало.. дано всичко да е точно!
Надушвам скрита реклама на сайта заплата бг.
Само казвам
Само казвам

CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Толкова е законспирирана, че чак от съседния окръг се вижда.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
хахаххаа
Не разбрах за каква реклама става на въпрос? Искате да кажете, че аз ще рекламирам такава голяма агенция? 

- Tsurugi
- VIP
Да, точно така. А, ако случайно, ама мнооого случайно, това не е точно така както изглежда, то заслугата да изглежда по начин различен от реалния, така както го виждат страничните наблюдатели, е изцяло и само твоя.
剣リナックスをとともに武士
Стига глупости.. след празниците ще се уговарям за среща и се надявам в най-скоро време да започна работаTsurugi написа:Да, точно така. А, ако случайно, ама мнооого случайно, това не е точно така както изглежда, то заслугата да изглежда по начин различен от реалния, така както го виждат страничните наблюдатели, е изцяло и само твоя.

- Tsurugi
- VIP
То ще си покаже, кой, какво, що и т.н.marrio написа:Стига глупости.. след празниците ще се уговарям за среща и се надявам в най-скоро време да започна работаTsurugi написа:Да, точно така. А, ако случайно, ама мнооого случайно, това не е точно така както изглежда, то заслугата да изглежда по начин различен от реалния, така както го виждат страничните наблюдатели, е изцяло и само твоя.
剣リナックスをとともに武士
Е, не... сигурно има над 10 топ сайта за работа.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 17 Отговори
- 2067 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
чет дек 19, 2024 15:01
-