Какво ще ме посъветвате за това? Дали ще ми разреши проблема, в голям студ само да я ползвам, като алтернатива? Или имате други идеи? Само без дърва, печки, въглища и камини

https://praktis.bg/gazova-pechka-tesy-ld-168-d
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Намерих една друга, но същата на външен вид и цена със спомената от теб защита и защита при повишаване % на въглеродния двуокис.Diananet написа:Точно тази не знам как е. Моите са Делонги и имат защита - ако изгасне пламъка, заради липса на достатъчно кислород или заради голямо течение, притока на газ автоматично се спира.
А за топленето - за нула време стаята става, като баня.
И аз, като теб ги държа за резерва, че ако спре тока умиргам.Отоплявам се на ток.
Ако човек не пише глупости на ангро подобно на дебил, а също така спазва и се придържа към рамката на добрия тон, то няма да е дебил според менgolgel написа:Ако човек не е дебил (според проф. Иво Христов) и спазва елементарни правила, никога няма да има проблем с газовите уреди, но ако е от групата на тези дето хвърлят торби с пари през балкона на измамниците от "Ало" ,спасение няма.
Да сваля регулир вентила и да го оставя "работно" положение - кога е в това положение? Т.е. отворен ли? Както когато преминава газ?Diananet написа:..... когато печката не се ползва, вентила да се махне от бутилката и да се остави в положение работно, т.е. пружинката да не е натегната, защото това е единственото слабо място. Това е.