Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Съкратих една китайска кожа, заради теб, пусти естетTsurugi написа:![]()
![]()
Ехеее, то ще е златно това шкембИTsurugi написа:Класиката си е класика, ако намериш нещо от крокодилско шкембе в рустикално кафяво с хубав бял шев от капрон ще е перфе
![]()
Налишони написа:Хубав часовник. Харесва ми, ко като е от 1977г. Те това са истинските часовници.
Падна ли миTsurugi написа:Офтопик:
Хаха, не ме имай за толкова босTsurugi написа:Е, че какво да давам друго, пари нямам за раздаване, че са ми кът
![]()
То и акъл нямам, кой знае колко много
, но се намира в по- големи количества от кинтажа
, шпингите са странно нещо - никога не стигат и то при положение, че не съм алчен и меркантилен типаж
![]()
![]()
Парите са тор, искам да съм торен червей
![]()
Що се отнася до истината относно тези две хобита, няма страшно, няма опасност да достигнеш до истината от тези трохички отправна информация, които съм ти дал, защото те са само фрагмент от цялостната картина, много малък фрагмент
![]()
![]()
ИвецаTsurugi написа:Тоя магесник нема начин да нема начин и почти съм сигурен, че е известния на всички, като Ивеца, мхм![]()
Пффф, заварява ли се с часовник, биMontoya написа:Браво пичаги, аз преди два дни разбрах колко е здраво касиото![]()
Усветках го с 62 ампера ток, верижката се завари на 2 места, ръката поизгоря малко, ама тая гад продължава да работи