Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Моите часовници

Хоби, интереси, съвети
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP
Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10

Re: Моите часовници

Мнение от Tsurugi »

:thumbright: :headbang:
Прочетено: 10580 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Tsurugi написа: :thumbright: :headbang:
Съкратих една китайска кожа, заради теб, пусти естет :p Ще му търся класно Хирш подобно някога.
На мен пък с натото по ми харесва. Свежее някак :)
Изображение
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Класиката си е класика :headbang: , ако намериш нещо от крокодилско шкембе в рустикално кафяво с хубав бял шев от капрон ще е перфе :evil3: :thumbright:

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Хубав часовник. Харесва ми, ко като е от 1977г. Те това са истинските часовници.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Tsurugi написа:Класиката си е класика :headbang: , ако намериш нещо от крокодилско шкембе в рустикално кафяво с хубав бял шев от капрон ще е перфе :evil3: :thumbright:
Ехеее, то ще е златно това шкембИ :lol: Метнал съм поглед към две крокодилски чанти от преди 60-70 години в аукциона, ама няма гаранция, че ще се справя с ушиването на каишка. Всъщност, шиенето на каишки скоро ще започне в нова тема от раздела. Нещо ми дебелеят тия цени на поръчковите каишки и смятам, че нема начин да не се справя. За начало една стара чанта от жената ще предаде дух, а после минавам на доскоро любимите ми чепици :lol:
шони написа:Хубав часовник. Харесва ми, ко като е от 1977г. Те това са истинските часовници.
Нали :) Само едно Сейко имам от 1985г. и Инвиктата от 2008г., другите ми са от периода 1969 - 1979г.. :mrgreen:

Тя инерцията ще продължи още известно време, щото май засилката е била яка. Вторник идва един редкаж, а в края на следващата седмица още един и едва тогава спирам влака за месец - два.
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Офтопик:
Никак не е лесна работата с кожа :evil3: Аз правя кобури и кании, освен това имам маса книги - предимно класика, които съм преобразил с кожени подвързии, плюс че цялостно са реновирани и с прешити на ръка коли на книжното тяло, нов гръб, лястовици и.т.н.В тази връзка книговезкия майсторлък подобно на сарачеството е пипкава работа и иска ръчичка.Недей да разваляш чантите на жената, защото ще ти подбие канчето с някоя точилка :p , обувки също, причината е, че и двете са химически дъбени кожи, меки и генерално не стават за тази работа :evil3: Също така не ползвай хромирани и лакирани кожи, трябва ти хубава растително дъбена кожа :thumbright: Ето няколко полезни линка в това направление :evil3: :thumbright: :
>Ian Atkinson*Leodis Leather
>[url=http://кожа.bg/]Кожа*ЦЪК[/url]
>Кожа*ЦЪК
Ето и конкретно по казуса :evil3: :

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Tsurugi написа:
Офтопик:
Никак не е лесна работата с кожа :evil3: Аз правя кобури и кании, освен това имам маса книги - предимно класика, които съм преобразил с кожени подвързии, плюс че цялостно са реновирани и с прешити на ръка коли на книжното тяло, нов гръб, лястовици и.т.н.В тази връзка книговезкия майсторлък подобно на сарачеството е пипкава работа и иска ръчичка.Недей да разваляш чантите на жената, защото ще ти подбие канчето с някоя точилка :p , обувки също, причината е, че и двете са химически дъбени кожи, меки и генерално не стават за тази работа :evil3: Също така не ползвай хромирани и лакирани кожи, трябва ти хубава растително дъбена кожа :thumbright: Ето няколко полезни линка в това направление :evil3: :thumbright: :
>Ian Atkinson*Leodis Leather
>[url=http://кожа.bg/]Кожа*ЦЪК[/url]
>Кожа*ЦЪК
Ето и конкретно по казуса :evil3: :
Падна ли ми :toothy10:
Само акъл ще даваш и то ако искаш :)
Борбата за мен е предизвикателство и обичам сам да стигам до истината, ако не в тоя живот то в другия :усмивка1:
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Е, че какво да давам друго :booty: , пари нямам за раздаване, че са ми кът :evil3: :booty: То и акъл нямам, кой знае колко многоИзображение, но се намира в по- големи количества от кинтажаИзображение, шпингите са странно нещо - никога не стигат и то при положение, че не съм алчен и меркантилен типаж :evil3: :-s :-k Парите са тор, искам да съм торен червей :!: :toothy10: Що се отнася до истината относно тези две хобита, няма страшно, няма опасност да достигнеш до истината от тези трохички отправна информация, които съм ти дал, защото те са само фрагмент от цялостната картина, много малък фрагмент :evil3: :thumbright: Изображение

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Tsurugi написа:Е, че какво да давам друго :booty: , пари нямам за раздаване, че са ми кът :evil3: :booty: То и акъл нямам, кой знае колко многоИзображение, но се намира в по- големи количества от кинтажаИзображение, шпингите са странно нещо - никога не стигат и то при положение, че не съм алчен и меркантилен типаж :evil3: :-s :-k Парите са тор, искам да съм торен червей :!: :toothy10: Що се отнася до истината относно тези две хобита, няма страшно, няма опасност да достигнеш до истината от тези трохички отправна информация, които съм ти дал, защото те са само фрагмент от цялостната картина, много малък фрагмент :evil3: :thumbright: Изображение
Хаха, не ме имай за толкова бос :p Преди да започна да правя нещо, хеле пък да обявя че ще го правя, доста време съм проучвал, разпитвал и правил опити. Освен това в ножарски форум имам един магесник, който е доста на ти с материята и винаги мога да разчитам на помощ, макар да мисля, че ти ще окажеш същата. Намеренията ми са чисто ограничени в изработката на моя линия каиши, като съм примамен, веднъж от миниатюрността на количеството инструмент, който и не е кой знае колко скъп / мога да създам сам почти всички инструменти, без иглите, но няма смисъл при тия цени/, голямото предлагане на материал, който също не е скъп, възможността да създам нещата в домашни условия, възможността да ми е густо, че саатите ми са облечени от мен :mrgreen: Колко му трябва на човек :)
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Тоя магесник нема начин да нема начин и почти съм сигурен, че е известния на всички, като Ивеца, мхм :booty: :-k

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Tsurugi написа:Тоя магесник нема начин да нема начин и почти съм сигурен, че е известния на всички, като Ивеца, мхм :booty: :-k
Ивеца :headbang: е голяма работа, но нямам приказка с него. За Негово Светейшеско Магесничество Гого Татоо, става въпрос :headbang: :headbang: :headbang:
Потребителски аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Гого също е страшен, един от доайените :evil3: :headbang:

剣リナックスをとともに武士

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Браво пичаги, аз преди два дни разбрах колко е здраво касиото :lol:
Усветках го с 62 ампера ток, верижката се завари на 2 места, ръката поизгоря малко, ама тая гад продължава да работи :lol:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Montoya написа:Браво пичаги, аз преди два дни разбрах колко е здраво касиото :lol:
Усветках го с 62 ампера ток, верижката се завари на 2 места, ръката поизгоря малко, ама тая гад продължава да работи :lol:
Пффф, заварява ли се с часовник, би :p Само силикон или кожа на каишката кат заварявам. Пък Касиото как да му стане нещо, като вътре има пластмасов сепаратор и машината не е опряна в касата, а в него.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Не бре, бръкнах да отвия на един пасат датчика на радиатора, който пуска перката и даде късо от стартера към купето :evil4:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Свободно време”