Аха, Промастъра е по-така, ама и по-златен. Не че и него няма да го запукам с шкурките, ако ми падне. Снабдявам се напоследък с черни каси, да си имам занимание за стари години

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аха, Промастъра е по-така, ама и по-златен. Не че и него няма да го запукам с шкурките, ако ми падне. Снабдявам се напоследък с черни каси, да си имам занимание за стари години
Ми не е така, ш ма звиняваш. От три месеца работя с една Кобра де калибре, с черно пвд и хич я не жаля. Ми нема никъв дерт по пвд-то, ни по джама, ни по нищо и сръце ми не дава да я състаря като Марината. Ся, ако бъркам бетон с ръце или си правя замъци в пясъчника, сигурно ще има следи
Сега не е момента за продаване на часовник. Цените са ниски - народа не купува, пази си парите за море или общо казано за гизме. Този модел на Сейко 5 може и да хване 100 кинта в това си състояние, но есенес. Сега не ми се вярва да ги доближи дори.
Fossil не са лоши дизайнерски часовници, но са лоши с водоустойчивостта си. Трудно се препоръчва на мъж, а на жена .... ух още много, много по-трудно към съвсем невъзможно. Затова в стил бат СТеф мъдрото, ще кажа следното - като си избирате часовник, то гледайте на циферблата или на задният капак да пише поне 5, а най-добре 10 амосфери. Ако пише само ватер резист, това означава 3, което пък значи да се пази от вода или че покрива само пръски и мъгла.