Сега започва сезона с влагата, до сега я пусках от дъжд на вятър и пак се събира конденз в машинката

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ще чакам да дадеш сведения, щото и аз натам съм се запътил, но ми се върти в главата, да сторя една дупка с вентилатор в стената.
Тая сутрин, стаята в която спя, не се отоплява и по прозорците влага. Включих го за час. Влажността от 88% падна на 44 (по показания на уреда) и влагата от прозорците беше изчезнала. Явно върши работа
Истина е, че вършат работа, но ако спре да работи, влагата се връща. Проблема е външен и си стои. Щом уреда тегли влага, нея я има и си я дишате.geritovt написа: ↑чет яну 24, 2019 11:38Не вярвах, че тези машинки вършат работа, но от както го взехме го пускаме всяка вечер и на сутринта има по 1.5 литра вода (от къде ги дърпа не знам…). Вече не избива мухъл както в предходните години, когато имаше толкова много влага, че бяха мухлясали дрехите в гардероба и матрака. Взехме някакъв евтин от Техномаркет за около 260-280 лв. и вече втора зима работи без проблеми. Преди него се бях отчаяла, че няма справяне с влагата и мухъла.