Ако успееш да го извадиш...Ivan0v написа:Лютив спрей най-добре ще ви ходи.Малки са и са на достъпни цени.В дамската чана съвсем спокойно се побира и може да си окаже ценна помощ в дадена ситуация.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Съвети за самоотбрана!
- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Re: Съвети за самоотбрана!
Старостта не е порок , порок е глупостта !
...sko4 написа:Ако успееш да го извадиш...Ivan0v написа:Лютив спрей най-добре ще ви ходи.Малки са и са на достъпни цени.В дамската чана съвсем спокойно се побира и може да си окаже ценна помощ в дадена ситуация.
-
- Ветеран
- Регистриран: пет сеп 26, 2008 21:29
- Контакти:
Да, като поставиш ключове от ключодържателя между пръстите на ръката си и оформиш един вид бокс!kotkata68 написа:Ей, това е много готино и полезно! Най ми хареса т. 7, много е добра за начало. =D>
Пример:
Подобен ефект има и пръстена.По принцип си го нося моя на лявата ръка,но като излизам вечер насам натам го местя на дясната, че знам ли ... 

Още един начин за самоотбрана - яжте чесън!!!
Врагът умира на място...
Врагът умира на място...
Хапеш А
Номера е да включиш алармите на паркираните коли,които и без това са на тротоярите и да крещиш за крадец
Ако нямаш време,поне докопай онова между краката и ще установиш колко сила имаш,че и минути да ти се молят да отпукнеш дланта си.Става докато сте повалена и сте близо до целта.Изпитана рецепта.

Номера е да включиш алармите на паркираните коли,които и без това са на тротоярите и да крещиш за крадец

Ако нямаш време,поне докопай онова между краката и ще установиш колко сила имаш,че и минути да ти се молят да отпукнеш дланта си.Става докато сте повалена и сте близо до целта.Изпитана рецепта.

И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Живейте така, че да му е интересно.
Аз на времето ползвах ключовете си , редях ги между пръстите ми най-старателно . 

Мъже нападате ли или изнасилвате жене знайте едно пазете си топките най-добре е да си сложите нещо метално в гащите. :D
www.brainbook.ovo.bg
По-умният отстъпва.
Аз съм баш тук сега и ще ви строша баш сега!
САМО ЦСКА!!!
Камината.net The Best
www.brainbook.ovo.bg
По-умният отстъпва.
Аз съм баш тук сега и ще ви строша баш сега!
САМО ЦСКА!!!
Камината.net The Best
www.brainbook.ovo.bg
- pepimili
- Регистриран
- Регистриран: ср авг 03, 2016 13:45
- Контакти:
Аз също го правяnawel написа:Аз на времето ползвах ключовете си , редях ги между пръстите ми най-старателно .

Който не знае нищо, в нищо не греши.
https://www.keranova.org/
https://www.keranova.org/
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Така и така темата е изровена от прашоляка, да си турна и аз мъдрата мисъл.
Ако можете да бегате, бегайте се едно ви гони черен виторог овен
Ако не можете да бегате, лошо
За ползване на спрей, требе се ослушвате откъде духа ветъро, иначе лошо.
Пръстени, чесън, оружие, инстинкти освен бегането не втасват овреме, така че, вместо бойни спортове, тренирайте бегане.
Аз не моем да бегам, от мързел гаче е, но природно съм пораснал и бегат от мене, макар да съм добронамерен към всичко живо, обаче те не знаят това. Ако и вас ви мързи да бегате, то зачетете се в по-пипкавите бойни спортове, макар жиу-жицу/джу-джуцу и пр. вариации да не е баш спорт, а метод за причиняване на страдание у опонента и след като приложите на близки и приятели некоя фатка, то неминуемо ще разберете работи или не тая система. Аз съм го разбрал и вече толкова съм го натренирал /от над 20 години/, че дори като си говоря с брат ми и оглеждам къде мога да пипна злостно
, но все пак да не дава Дедо да се налага да се пробва в ситуация.

Ако можете да бегате, бегайте се едно ви гони черен виторог овен

Ако не можете да бегате, лошо

За ползване на спрей, требе се ослушвате откъде духа ветъро, иначе лошо.
Пръстени, чесън, оружие, инстинкти освен бегането не втасват овреме, така че, вместо бойни спортове, тренирайте бегане.
Аз не моем да бегам, от мързел гаче е, но природно съм пораснал и бегат от мене, макар да съм добронамерен към всичко живо, обаче те не знаят това. Ако и вас ви мързи да бегате, то зачетете се в по-пипкавите бойни спортове, макар жиу-жицу/джу-джуцу и пр. вариации да не е баш спорт, а метод за причиняване на страдание у опонента и след като приложите на близки и приятели некоя фатка, то неминуемо ще разберете работи или не тая система. Аз съм го разбрал и вече толкова съм го натренирал /от над 20 години/, че дори като си говоря с брат ми и оглеждам къде мога да пипна злостно

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Демек-RUN.
Знаех си,че не съм сбъркала с кростренажора.

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
-
- Регистриран
- Регистриран: съб юли 29, 2017 18:06
Няколко пъти са ме нападали, или провокирали с физическа агресия, последният път миналата седмица. Бих ви препоръчала да си вземете някакъв лютив спрей ако не сте тренирали някакви бойни изкуства. Не препоръчвам закупуването на огнестрелно оръжие в никакъв случай.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Следродилната депресия - причини, симптоми и съвети как да се справим
от Mozo » чет окт 24, 2024 13:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 112 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 24, 2024 13:10
-
-
-
Да търпят побои и да им целуват краката - съвети към жените на руските войници (ВИДЕО)
от Mozo » вт апр 29, 2025 12:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 8 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 29, 2025 12:31
-
-
-
Младите украинци да тръгват на война: Съвети от САЩ предизвикаха язвителни отговори (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 206 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср окт 16, 2024 13:16
-