Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вместо привет! Хотел IMPULSLIVE, улица Wild Way 555

Всички таланти под един покрив.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Дамян Гочев
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: ср мар 09, 2011 16:23

Вместо привет! Хотел IMPULSLIVE, улица Wild Way 555

Мнение от Дамян Гочев »

Хотел IMPULSLIVE, улица Wild Way 555

Стилна, сияйна... бих казал дори красива, цялата искряща в любимите ми цветове...
IMPULSLIVE, от години съм отседнал в този хотел. Харесва ми. Атмосферата: виждам облаците, морето, настроението на хората... Тук се случват и небивали неща – можеш и да си сам сред тълпата... Това е легендарният хотел IMPULSLIVE, една великолепна Вавилонска кула – взривоопасна смес от ексцентрични съжителства... В асансьора е съвсем нормално да срещнете човек, потънал в собствения си свят (вероятно са му потънали гемиите)... Наркотици – обичайна гледка, любовни връзки, секс... сплетни, интриги... Шеметно препускате, телевизорите ви проглушават, светлините ви избождат очите; грохот, странни неща и същества бродят наоколо ви...
Хотел IMPULSLIVE не е място за всеки, това е място само за слава, жертвеник, за който малцина (само около 7 000 000 000) имат ключ с номер. И тук ежедневно всеки гледа да ти извърти някакъв номер – може да е и номерът на китайката... Всеки разговаря с всеки и никой с никого не говори, пълен хаос – избухва пожар; някой извършва грабеж; убийства... някой го изнасят в „дървен костюм“... отдъхнал си...
Спокойно мога да отдъхвам само в моята любима стая (за която имам ключ) под номер 69995556669... (няма да изброяваме всички цифри, защото броенето е уморително занимание). „Мога да си призная, че днешният ден ме измори доста.“ Току що се завърнах от едно шеметно препускане. „В момента, освен освежителната сила на Schweppes, нищо друго не може да ме успокои...“ и така, както когато се отпусна в „Свой дом” - барът на хотел IMPULSLIVE ...
В бара се разнася сладникав вкус на разпад и упадъчни нрави... настанявам се удобно на едно от високите столчета, точно до Дали. Номад и Дали; Номад до Дали – дали... надали. А Дали невъзмутимо си седи и си кърка... (надничам през рамото му, за да видя какво пие, от чисто... ей така любопитство), а в краката му лежи гепард... Какъв красив и скъп нашийник... Седя си на бара, клатя си краката и си водя записки – Хотел IMPULSLIVE в дни:
-диваци с диви инстинкти;
-пресътворението;
-градежът;
-словото – първи рекламни пиктограми;
-огънят;
-желязото – кървава баня;
-падението;
-кръстът;
-реставрацията;
-Господа влиза в хотел IMPULSLIVE;
ограбват Я, изнасилват Я, убиват Я... диваци с диви инстинкти...

Хотел IMPULSLIVE, улица Wild Way 555; никога няма да забравя тази командировка и хотел IMPULSLIVE!
Прочетено: 277 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Вместо привет! Хотел IMPULSLIVE, улица Wild Way 555

Мнение от Mozo »

Е привет тогаз :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Потребителски аватар
Дамян Гочев
Ентусиаст
Ентусиаст
Регистриран: ср мар 09, 2011 16:23

Мнение от Дамян Гочев »

За много години Мозо, за много успехи и на останалите КАМиНАРЧЕТА ;)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Така да е, за много години :thumbright:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори