Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Гадост
Гадост
ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ЖИВЕЯ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ - ЗНАЧИ И АЗ СЪМ БЪЛГАРИН. НЕ ЗНАМ ТОЧНО СЪСТАВА НА МОИТЕ ГЕНИ, НО И ХИЧ НЕ МЕ ЕНЯ ЗА ТЯХ. ВАЖНО Е КАТО КАКЪВ СЕ ЧУВСТВУВАМ, А АЗ СЕ СМЯТАМ ЗА СТО ПРОЦЕНТОВ БЪЛГАРИН ! И СЕ СРАМУВАМ ЗА ВРЕМЕТО НА ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ, ТОВА СРАМНО ВРЕМЕ В НАШАТА НАЙ-НОВА ИСТОРИЯ !
ТАЗИ ГАДОСТ, ТАЗИ ЧАСТ ОТ МОЯ ЖИВОТ Я БЯХ ЗАПРАТИЛ В НАЙ-ДОЛНОТО ЧЕКМЕДЖЕ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО СИ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗСКОЧИ ОТ ТАМ. НО НЕ БИ.
ЗА ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ ЛИ ? ГАДОСТ !
НЯКОИ ОТ НАС НЕ ИСКАХА ДА ЗНАЯТ ЗА ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ, А ДРУГИ Я ОТРИЧАХА, ОПРЕДЕЛЯХА Я КАТО ИЗМИСЛИЦА. ЕТО ТОВА Е ГАДОСТ.
АРМИЯТА БЕШЕ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО МЯСТО ЗА ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. ЕДНА СОЦ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАМИСЛЕНА ДА МАЧКА , ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИ... МРАЗЯ ТАЗИ АРМИЯ НАРЕЧЕНА БНА ! МРАЗЯ АРМИЯТА, КОЯТО БЕШЕ ЕКЗЕКУТОР НА БЪЛГАРИТЕ МЮСЮЛМАНИ ! ГАДОСТ !
ЗНАЙТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ХРИСТИЯНИ, БЯХМЕ ИЗПРАВЕНИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ В ЕДНА МРЪСНА ИГРА ЗАМИСЛЕН ОТ ЕДИН ОВЧАР И ПРЪЧОВЕТЕ ОКОЛО НЕГО. ЦЕЛИЯТ НАРОД БЕ В КАПАНА НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА КАМПАНИЯ НЯМАЩА РАВНА НА СЕБЕ СИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ. СЪВЪРШЕННО ИЗПИПАНА ДО НАЙ-МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ.
В ОНАЯ НОЩ, ПРЕД ВРАТАТА НА ДОМА МИ МЕ ЧАКАХА ДВАМА ОТ ДС, ЗА ДА МИ ВРЪЧАТ ПРИЗОВКАТА? И ДА МЕ ОТКАРАТ НА СТАДИОНА, КЪДЕТО ЧАКАХА НАРОЧНИ АВТОБУСИ ЗА ТАКИВА КАТО МЕН. КОРЕМЪТ МЕ СВИ. И МЕ БОЛЕШЕ ДО УТРОТО.
ОТ ДЪЛГОТО ЧАКАНЕ ПРЕТРЪПНАХ.
НЕ ИСКАХ ДА ХОДЯ, НО НИКОЙ НЕ МЕ ПИТАШЕ. ЗА ТОЗИ ЕДИН МЕСЕЦ В ЗАПАС МИ ПРОВАЛИХА КАНДИДАТ СТУДЕНТСКИТЕ ИЗПИТИ. ГАДОВЕТЕ ПРОВАЛИХА ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА. НО КАКВО ТОЛКОВА Е ЖИВОТА НА ЕДНА ЕЛЕКТОРАЛНА ЕДИНИЦА ЗА ТЕЗИ ГАДОВЕ !? НИЩО. ТЕ СЕ ТЪКМЯХА ДА СЪСИПЯТ ЖИВОТА НА СТОТИЦИ ДРУГИ ХОРА – ДА ИЗПЕПЕЛЯТ ЧОВАШКИТЕ ИМ СЪДБИ. ГАДОСТ !
ДАДОХА НИ КАСКИ, ПУШКИ, ПАТРОНИ...ОТКАРАХА НИ НА ДРУГ СТАДИОН...ПРОЧЕТОХА НИ ЗАПОВЕД, ОТ КОЯТО СТАВАШЕ ЯСНО ,ЧЕ ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА ИМАМЕ ПАТРОН В ЦЕВТА, НО НЕ СТАВАШЕ ЯСНО ЗАЩО И КОГА ДА УПОТРЕБЯВАМЕ ОРЪЖИЕТО СИ - ИМАШЕ НЯКАКЪВ ГАДЕН, ПОДЪЛ, МЕРЗКИ НАМЕК МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ... КАТО САМАТА ПАРТИЯ, В ИМЕТО, НА КОЯТО СЕ БЯХМЕ КЛЕЛИ - МАЙКА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ?
ПЪРВИТЕ ДНИ НИЩО НЕ ЗНАЕХ МЕ И НИЩО НЕ ВИЖДАХ МЕ. БИХ ГИ ОПРЕДЕЛИЛ, КАТО ДНИ НА НАРОЧНО ПОДИВЯВАНЕ.
СЪОБЩИХА НИ, ЧЕ РЯЗАНИТЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРАВЯТ САБОТАЖИ, МОЖЕ ДОРИ ДА НАПДНАТ ТАЗИ НАША ЦИТАДЕЛА, ЗАТОВА ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА СМЕ В ПЪЛНА БОЙНА ГОТОВНОСТ, ДА СПИМ С ДРЕХИТЕ И С РЪКА ВЪРХУ ПУШКАТА, И КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ - С ПАТРОН В ЦЕВТА. НЯКОЙ ПОПИТА ДАЛИ ДА СЕ СТРЕЛЯ АКО СЕ НАЛОЖИ ? ОТГОВОРЪТ БЕШЕ...НЯМАШЕ ОТГОВОР, А ЗАПЛАХА ЗА АРЕСТ. НО ВСЕ ПАК ЛАКОНИЧНО НИ ПОДСКАЗАХА, ЧЕ АКО СИ СВЪРШИМ ДОБРЕ РАБОТАТА, НЯКОИ ЩЕ ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ, ДРУГИ ДОПУСНАТИ БЕЗ ИЗПИТ ВЪВ ВУЗ.
ДАВАХМЕ НАРЯД, ИМАШЕ ПАТРУЛИ ДЕНОНОЩНО, КОИТО ПРОВЕРЯВАХА ВСЕКИ И ВСИЧКО. ПРАВЕХА СЕ НОЩНИ СПЛАШВАЩИ ОБИКОЛКИ С РЕВЯЩИ КОЛИ / СПОРЕД НЯКОИ – НАКАЗАТЕЛНИ, В КОИТО НИКАГА НЕ ПОЖЕЛАХ ДА УЧАСТВУВАМ / . РАЗКАЗВАХА МИ ЗА ПРЕБИТИ МЛАДЕЖИ...
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПЛАНИНА , НОЩ, ТИШИНА, В СЕЛОТО СВЕТИ САМО ЕДНА КРУШКА ОТ 40 ВАТА И НЯКОЛКО КАМИОНА ДА ОБИКАЛЯТ ПО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УЛИЧКИ С РЕВЯЩИ ДВИГАТЕЛИ...ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ, КОМАНДИ НА ВИСОК ГЛАС...СТРАХ И УЖАС - ДОРИ ДОБИТЪКА В ОБОРИТЕ МЪЛЧЕШЕ И НЕ ИЗДАВАШЕ И СТОН...
СПИРЯХМЕ ПОД КРУШКАТА. СГРАДИТЕ БЯХА КЕРПИЧЕНИ. НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ НЕ ЧУХ ДАЖЕ ЛАЙ НА КУЧЕТА !? КРУШКАТА БЕШЕ ТОЧНО ПРЕД КМЕТСТВОТО, А ТАМ НА СТЕНАТА МУ ИМАШЕ СПИСЪЦИ – КОЙ КАК ЩЕ АСЕ ИМЕНУВА ОТ ТУК НА ТАТЪК. ИЛИЯС СТАВАШЕ ИЛИЯ, ФИКРЕТ СТАВАШЕ ФИЛИП И Т.Н. И Т.Н. НЯМАХ ИДЕЯ, НЯМАХ ПРЕДСТАВА...ПРОСТО БЯХ ОНЕМЯЛ. МОЯТ ПРИЯТЕЛ ОТ УЧИЛИЩНАТА СКАМЕЙКА ЗА ЕДНА НОЩ ОТ ФИКРЕТ БЕШЕ СТАНАЛ ФИЛИП; ФИЛИП; ФИКРЕТ, ЗА МЕН СИ БЕШЕ ФИКРЕТ, НО ОТ ТУК НАТАТЪК САМО НА УМ. ГАДОСТ !
КОЙТО НЕ ИСКАШЕ ДА ХОДИ НА ЕКСКУРЗИЯ, ГО ЧАКАШЕ ПЕТЕЛ НА ПОКРИВА МУ. ТОВА ОЗНАЧАВАЛО ДА ТИ ПОДПАЛЯТ КЪЩАТА. ГАДОСТ ! НАРЕЖДАХА ГИ ДО СТЕНАТА НА КМЕТСТВОТО ПОД НАШИТЕ ДУЛА И ИМ ПРАВЕХА ЕКСПРЕСНИ СНИМКИ ЗА ПАСПОРТИ...ЗА ПОЛОВИН ЧАС ДОКУМЕНТИТЕ ИМ БЯХА ГОТОВИ И ТРЪГВАХА СЛОМЕНИ, ПРЕВИТИ, ОПЕЧАЛЕНИ С БЛУЖДАЕЩИ,МЕРЖЕЛЕЕЩИ ОТ ВЛАГА ПОГЛЕДИ...
ИМАШЕ И ПРОТЕСТИ. ИМАШЕ И СБЛЪСЪЦИ, НО ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ОТНОВО НЕ БЯХ ТАМ. КАК ЛИ БИХ СЕ ЧУВСВТАЛ ТАМ ? НАСТРЪХВАМ ! ГАДОСТ ! ИМАШЕ И НАГРАДЕНИ С ОРДЕНИ ЗА ХРАБРОСТ...И ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА...
НЕ МИ ДОСТИГАТ ДУМИ, С КОИТО ДА ВИ ОПИША ПРЕЖИВЯНОТО ОТ МЕН И ЧУВСТВАТА, КОИТО ИЗПИТВАХ ТОГАВА.
ТАЗИ ГАДОСТ, ТАЗИ ЧАСТ ОТ МОЯ ЖИВОТ Я БЯХ ЗАПРАТИЛ В НАЙ-ДОЛНОТО ЧЕКМЕДЖЕ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО СИ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗСКОЧИ ОТ ТАМ. НО НЕ БИ.
ЗА ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ ЛИ ? ГАДОСТ !
НЯКОИ ОТ НАС НЕ ИСКАХА ДА ЗНАЯТ ЗА ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ, А ДРУГИ Я ОТРИЧАХА, ОПРЕДЕЛЯХА Я КАТО ИЗМИСЛИЦА. ЕТО ТОВА Е ГАДОСТ.
АРМИЯТА БЕШЕ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО МЯСТО ЗА ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. ЕДНА СОЦ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАМИСЛЕНА ДА МАЧКА , ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИ... МРАЗЯ ТАЗИ АРМИЯ НАРЕЧЕНА БНА ! МРАЗЯ АРМИЯТА, КОЯТО БЕШЕ ЕКЗЕКУТОР НА БЪЛГАРИТЕ МЮСЮЛМАНИ ! ГАДОСТ !
ЗНАЙТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ХРИСТИЯНИ, БЯХМЕ ИЗПРАВЕНИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ МОХАМЕДАНИ В ЕДНА МРЪСНА ИГРА ЗАМИСЛЕН ОТ ЕДИН ОВЧАР И ПРЪЧОВЕТЕ ОКОЛО НЕГО. ЦЕЛИЯТ НАРОД БЕ В КАПАНА НА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА КАМПАНИЯ НЯМАЩА РАВНА НА СЕБЕ СИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ. СЪВЪРШЕННО ИЗПИПАНА ДО НАЙ-МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ.
В ОНАЯ НОЩ, ПРЕД ВРАТАТА НА ДОМА МИ МЕ ЧАКАХА ДВАМА ОТ ДС, ЗА ДА МИ ВРЪЧАТ ПРИЗОВКАТА? И ДА МЕ ОТКАРАТ НА СТАДИОНА, КЪДЕТО ЧАКАХА НАРОЧНИ АВТОБУСИ ЗА ТАКИВА КАТО МЕН. КОРЕМЪТ МЕ СВИ. И МЕ БОЛЕШЕ ДО УТРОТО.
ОТ ДЪЛГОТО ЧАКАНЕ ПРЕТРЪПНАХ.
НЕ ИСКАХ ДА ХОДЯ, НО НИКОЙ НЕ МЕ ПИТАШЕ. ЗА ТОЗИ ЕДИН МЕСЕЦ В ЗАПАС МИ ПРОВАЛИХА КАНДИДАТ СТУДЕНТСКИТЕ ИЗПИТИ. ГАДОВЕТЕ ПРОВАЛИХА ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА. НО КАКВО ТОЛКОВА Е ЖИВОТА НА ЕДНА ЕЛЕКТОРАЛНА ЕДИНИЦА ЗА ТЕЗИ ГАДОВЕ !? НИЩО. ТЕ СЕ ТЪКМЯХА ДА СЪСИПЯТ ЖИВОТА НА СТОТИЦИ ДРУГИ ХОРА – ДА ИЗПЕПЕЛЯТ ЧОВАШКИТЕ ИМ СЪДБИ. ГАДОСТ !
ДАДОХА НИ КАСКИ, ПУШКИ, ПАТРОНИ...ОТКАРАХА НИ НА ДРУГ СТАДИОН...ПРОЧЕТОХА НИ ЗАПОВЕД, ОТ КОЯТО СТАВАШЕ ЯСНО ,ЧЕ ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА ИМАМЕ ПАТРОН В ЦЕВТА, НО НЕ СТАВАШЕ ЯСНО ЗАЩО И КОГА ДА УПОТРЕБЯВАМЕ ОРЪЖИЕТО СИ - ИМАШЕ НЯКАКЪВ ГАДЕН, ПОДЪЛ, МЕРЗКИ НАМЕК МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ... КАТО САМАТА ПАРТИЯ, В ИМЕТО, НА КОЯТО СЕ БЯХМЕ КЛЕЛИ - МАЙКА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ?
ПЪРВИТЕ ДНИ НИЩО НЕ ЗНАЕХ МЕ И НИЩО НЕ ВИЖДАХ МЕ. БИХ ГИ ОПРЕДЕЛИЛ, КАТО ДНИ НА НАРОЧНО ПОДИВЯВАНЕ.
СЪОБЩИХА НИ, ЧЕ РЯЗАНИТЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРАВЯТ САБОТАЖИ, МОЖЕ ДОРИ ДА НАПДНАТ ТАЗИ НАША ЦИТАДЕЛА, ЗАТОВА ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА СМЕ В ПЪЛНА БОЙНА ГОТОВНОСТ, ДА СПИМ С ДРЕХИТЕ И С РЪКА ВЪРХУ ПУШКАТА, И КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ - С ПАТРОН В ЦЕВТА. НЯКОЙ ПОПИТА ДАЛИ ДА СЕ СТРЕЛЯ АКО СЕ НАЛОЖИ ? ОТГОВОРЪТ БЕШЕ...НЯМАШЕ ОТГОВОР, А ЗАПЛАХА ЗА АРЕСТ. НО ВСЕ ПАК ЛАКОНИЧНО НИ ПОДСКАЗАХА, ЧЕ АКО СИ СВЪРШИМ ДОБРЕ РАБОТАТА, НЯКОИ ЩЕ ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ, ДРУГИ ДОПУСНАТИ БЕЗ ИЗПИТ ВЪВ ВУЗ.
ДАВАХМЕ НАРЯД, ИМАШЕ ПАТРУЛИ ДЕНОНОЩНО, КОИТО ПРОВЕРЯВАХА ВСЕКИ И ВСИЧКО. ПРАВЕХА СЕ НОЩНИ СПЛАШВАЩИ ОБИКОЛКИ С РЕВЯЩИ КОЛИ / СПОРЕД НЯКОИ – НАКАЗАТЕЛНИ, В КОИТО НИКАГА НЕ ПОЖЕЛАХ ДА УЧАСТВУВАМ / . РАЗКАЗВАХА МИ ЗА ПРЕБИТИ МЛАДЕЖИ...
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПЛАНИНА , НОЩ, ТИШИНА, В СЕЛОТО СВЕТИ САМО ЕДНА КРУШКА ОТ 40 ВАТА И НЯКОЛКО КАМИОНА ДА ОБИКАЛЯТ ПО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УЛИЧКИ С РЕВЯЩИ ДВИГАТЕЛИ...ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ, КОМАНДИ НА ВИСОК ГЛАС...СТРАХ И УЖАС - ДОРИ ДОБИТЪКА В ОБОРИТЕ МЪЛЧЕШЕ И НЕ ИЗДАВАШЕ И СТОН...
СПИРЯХМЕ ПОД КРУШКАТА. СГРАДИТЕ БЯХА КЕРПИЧЕНИ. НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ НЕ ЧУХ ДАЖЕ ЛАЙ НА КУЧЕТА !? КРУШКАТА БЕШЕ ТОЧНО ПРЕД КМЕТСТВОТО, А ТАМ НА СТЕНАТА МУ ИМАШЕ СПИСЪЦИ – КОЙ КАК ЩЕ АСЕ ИМЕНУВА ОТ ТУК НА ТАТЪК. ИЛИЯС СТАВАШЕ ИЛИЯ, ФИКРЕТ СТАВАШЕ ФИЛИП И Т.Н. И Т.Н. НЯМАХ ИДЕЯ, НЯМАХ ПРЕДСТАВА...ПРОСТО БЯХ ОНЕМЯЛ. МОЯТ ПРИЯТЕЛ ОТ УЧИЛИЩНАТА СКАМЕЙКА ЗА ЕДНА НОЩ ОТ ФИКРЕТ БЕШЕ СТАНАЛ ФИЛИП; ФИЛИП; ФИКРЕТ, ЗА МЕН СИ БЕШЕ ФИКРЕТ, НО ОТ ТУК НАТАТЪК САМО НА УМ. ГАДОСТ !
КОЙТО НЕ ИСКАШЕ ДА ХОДИ НА ЕКСКУРЗИЯ, ГО ЧАКАШЕ ПЕТЕЛ НА ПОКРИВА МУ. ТОВА ОЗНАЧАВАЛО ДА ТИ ПОДПАЛЯТ КЪЩАТА. ГАДОСТ ! НАРЕЖДАХА ГИ ДО СТЕНАТА НА КМЕТСТВОТО ПОД НАШИТЕ ДУЛА И ИМ ПРАВЕХА ЕКСПРЕСНИ СНИМКИ ЗА ПАСПОРТИ...ЗА ПОЛОВИН ЧАС ДОКУМЕНТИТЕ ИМ БЯХА ГОТОВИ И ТРЪГВАХА СЛОМЕНИ, ПРЕВИТИ, ОПЕЧАЛЕНИ С БЛУЖДАЕЩИ,МЕРЖЕЛЕЕЩИ ОТ ВЛАГА ПОГЛЕДИ...
ИМАШЕ И ПРОТЕСТИ. ИМАШЕ И СБЛЪСЪЦИ, НО ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ОТНОВО НЕ БЯХ ТАМ. КАК ЛИ БИХ СЕ ЧУВСВТАЛ ТАМ ? НАСТРЪХВАМ ! ГАДОСТ ! ИМАШЕ И НАГРАДЕНИ С ОРДЕНИ ЗА ХРАБРОСТ...И ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА...
НЕ МИ ДОСТИГАТ ДУМИ, С КОИТО ДА ВИ ОПИША ПРЕЖИВЯНОТО ОТ МЕН И ЧУВСТВАТА, КОИТО ИЗПИТВАХ ТОГАВА.
- Прикачени файлове
-
[Разширението doc беше изключено и няма да бъде показвано.]
Re: Гадост
Благодаря,Мозо ! Надявам се,че оценката ти е искренна.
- пъстрооката
- VIP
- Регистриран: ср сеп 24, 2008 14:46
Искрено ти съчувствам за разбитите нерви и стряскащите спомени

Капката дълбае камъка не със сила , а с постоянството си.........
Много мило от твоя страна,Пъстроока !
- пъстрооката
- VIP
- Регистриран: ср сеп 24, 2008 14:46
Въобще не го е разказал добре. Човек остава с впечатлението, че българите сме зверове, които са клали и убивали наред по време на тези събития. Което разбира се не е така.Mozo написа:Грозна картинка... Разказал си го доста добре и увлекателно![]()
![]()
.
Истината винаги има и друга страна. Това е неговата истина. Моята е друга.
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Артур, а защо не ни разкажеш твоята истина? Много от нас, знаят само най-общото от този период и това което е поднесено като официална версия. Други са предпочели да не навлизат в цялата гадост, за да не си слагат чужди болки на душата. Трети пък са напълно съгласни с това което е станало, те също си имат своите причини.
Истината е не само от двете страни, има и трета, тази която страничният наблюдател решава да приеме, след като е изслушал и двете страни.
Аз също смятам, че KELESH, е разказал добре това което той е изпитал и почувствал. Сигурна съм и никой не може да ме убеди в противното, че от участващите военни, някои не са искали да изпълняват тези заповеди, докато други са го правили дори и надвишили правата си. Но това е мое лично мнение и аз уважавам и твоята гледна точка. Със сигурност и ти си прав за повечето неща.
Истината е не само от двете страни, има и трета, тази която страничният наблюдател решава да приеме, след като е изслушал и двете страни.
Аз също смятам, че KELESH, е разказал добре това което той е изпитал и почувствал. Сигурна съм и никой не може да ме убеди в противното, че от участващите военни, някои не са искали да изпълняват тези заповеди, докато други са го правили дори и надвишили правата си. Но това е мое лично мнение и аз уважавам и твоята гледна точка. Със сигурност и ти си прав за повечето неща.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- hrisito
- Доктор
- Регистриран: пон дек 29, 2008 12:02
В това съм убедена!Но не мога и да споря с Артур...всеки вижда нещата по различен начинСигурна съм и никой не може да ме убеди в противното, че от участващите военни, някои не са искали да изпълняват тези заповеди, докато други са го правили дори и надвишили правата си.
На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !

- mirmark
- Почетен член
- Регистриран: пон яну 12, 2009 09:24
- Контакти:
Истината винаги има и друга страна. В това съм съгласен. По времето на Соца... много от мюсюлманите се ползваха с далеч повече права от самите християни, но никой не говори вече за това. В моя град идваха да работят и веднага им предоставяха жилище, докато мойте съграждани чахкаха за такова с години и много от тях не го дочакваха. На техните празници ги извозваха със специални автобуси - за на с такова нещо нямаше - и доста още неща мога да напиша в тази връзка - така, че истината не е само тази - на автора.Артур написа:Въобще не го е разказал добре. Човек остава с впечатлението, че българите сме зверове, които са клали и убивали наред по време на тези събития. Което разбира се не е така.Mozo написа:Грозна картинка... Разказал си го доста добре и увлекателно![]()
![]()
.
- hrisito
- Доктор
- Регистриран: пон дек 29, 2008 12:02
Сега е същата ситуация само,че с едно от малцинствата...mirmark написа:Истината винаги има и друга страна. В това съм съгласен. По времето на Соца... много от мюсюлманите се ползваха с далеч повече права от самите християни, но никой не говори вече за това. В моя град идваха да работят и веднага им предоставяха жилище, докато мойте съграждани чахкаха за такова с години и много от тях не го дочакваха. На техните празници ги извозваха със специални автобуси - за на с такова нещо нямаше - и доста още неща мога да напиша в тази връзка - така, че истината не е само тази - на автора.Артур написа:Въобще не го е разказал добре. Човек остава с впечатлението, че българите сме зверове, които са клали и убивали наред по време на тези събития. Което разбира се не е така.Mozo написа:Грозна картинка... Разказал си го доста добре и увлекателно![]()
![]()
.

На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !

- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Истината има само една страна !!!
Не може да има повече.Това че различни хора коментират по различен начин дадено събитие , не променя нещата .То е като: "чашата е наполовина празна" и
"чашата е наполовина пълна ".
В случая лошото е че тогава пострадаха много хора,български граждани.
И двете страни не са виновни за случилото се/ говоря за потребителите , писали в темата/.
Виновни са тогавашните управници , минали между капките на Темида.
За сегашното положение и сегашните управляващи... това е друга тема. Разисквана нееднократно.
Съжалявам пострадалите , но не упреквайте българите , не всички българи са гадове.
Не може да има повече.Това че различни хора коментират по различен начин дадено събитие , не променя нещата .То е като: "чашата е наполовина празна" и
И двете страни не са виновни за случилото се/ говоря за потребителите , писали в темата/.
За сегашното положение и сегашните управляващи... това е друга тема. Разисквана нееднократно.
Съжалявам пострадалите , но не упреквайте българите , не всички българи са гадове.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
Хора , успокийте се !
Аз очаквах да чуя мнението ви за самото писане , а не политически дебати - вярно ли е или не.
И все пак много благодаря на всички !
Виждам , че тук наистина е доста уютно ! 

И все пак много благодаря на всички !

Караш ме да се замисля за абсолютната истина или за вечната истина. Имаше ли такава? Май не.sko4 написа:Истината има само една страна !!!
Събитията не просто се случват. Има и подсъбития, ситуации, действия и бездействия, ако щеш и низ от случайности, които довеждат до случването на събитията. Невъзможно е човек да знае всичко, довело до случването на дадено събитие. За това винаги ще има хора за които чашата ще е полупразна, както и такива, които ще я виждат като полупълна.