Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

PES 6 Patch - 2020

Светът на хардкор геймърите!
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

PES 6 Patch - 2020

Мнение от beggginer »

http://weoficijalnisajt.weebly.com - патч

https://weforum.forumotion.com/t6-we-20 ... ad-install - Всички 9 части от патча са 3,7 ГБ. Инструкции в самата тема, но ако някой реши да инсталира и има проблем, пишете тук, ще помагам. Ако има дори минимален интерес, ще кача всички части заедно някъде (гугъл, докс) :lol:

При положение че футболът е спрян за момента, това е спасение за феновете като мен. Най-добрата футболна симулация правена някога, без никакви спорове. Всеки, който е играл FIFA и Pro Evolution Soccer през годините, знае това. Макар анимациите и графиката да са изостанали в сравнение със съвременните игри, като геймплей е нещо гениално и неповторимо. Няма друга такава игра, която да ме изненадва до ден днешен, след хиляди изиграни часове. Винаги се случва нещо неповторимо и неочаквано. Винаги задържа интереса и нищо не изглежда скриптирано. Дори когато е така, е истински забавно и изисква умение да се измъкнеш от трудни ситуации. Дори бъговете пораждат усмивка. Може би съм сантиментален.

В Линукс върви прекрасно с Wine, но има проблем със звука, при който част от звуците не се възпроизвеждат.
Прочетено: 95 пъти
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Re: PES 6 Patch - 2020

Мнение от beggginer »

Има и онлайн сървъри, ако някой иска да се пробва срещу мен. Гарантирам тотално унижение.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: PES 6 Patch - 2020

Мнение от Mozo »