https://weforum.forumotion.com/t6-we-20 ... ad-install - Всички 9 части от патча са 3,7 ГБ. Инструкции в самата тема, но ако някой реши да инсталира и има проблем, пишете тук, ще помагам. Ако има дори минимален интерес, ще кача всички части заедно някъде (гугъл, докс)

При положение че футболът е спрян за момента, това е спасение за феновете като мен. Най-добрата футболна симулация правена някога, без никакви спорове. Всеки, който е играл FIFA и Pro Evolution Soccer през годините, знае това. Макар анимациите и графиката да са изостанали в сравнение със съвременните игри, като геймплей е нещо гениално и неповторимо. Няма друга такава игра, която да ме изненадва до ден днешен, след хиляди изиграни часове. Винаги се случва нещо неповторимо и неочаквано. Винаги задържа интереса и нищо не изглежда скриптирано. Дори когато е така, е истински забавно и изисква умение да се измъкнеш от трудни ситуации. Дори бъговете пораждат усмивка. Може би съм сантиментален.
В Линукс върви прекрасно с Wine, но има проблем със звука, при който част от звуците не се възпроизвеждат.