Дай линк да се впиша и аз

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Утре или други ден. Трябва да ида да си внеса пари в сметката, тя е само за онлайн плащания за игри и не държа пари в нея. Защо, и ти ли мислиш да я купуваш? Или искаш да ти кажа как върви като я купя?
Те (демек разработчикът на играта) така го изкарват да изглежда, ама реалността е друга. Ако погледнеш по-назад от моя пост, ще видиш, че пишат, че ще пуснат за линукс, ако има интерес и хората изрично го заявят. Само че интерес са заявили само един-двама, което е твърде недостатъчно за който и да е разработчик да си мръдне пръста. Преди няколко години имаше тема във форумите на рокстар с питане за нейтив версия на GTA 5. +1 постовете бяха над 30, а линукс версия още няма, въпреки интереса. А тия тука пускат линукс версия след два вяли поста +1 за линукс и един "being an asshole" пост. Повече от ясно е, че не искат да ги броим към гъзолизците и затова са пуснали нейтив версия, а не заради единствените два поста, заявяващи интерес.
Хахах, верно, за този вариант не се бях сетил!
Аз не съм казал, че е лошо да сийдват, просто ме изуми броят на сийдърите за игра, при това такава портната за линукс. Мислех, че най-сийдвана ще е някоя на микрошит или GTA 5.
Ъпа ако пише накрая Windows в заглавието значително ще нарасне сийда.