Тогава и аз така ще направя.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Играете ли нещо в момента?
Re: Играете ли нещо в момента?
Прочетено: 109959 пътиRe: Играете ли нещо в момента?
Аз още свалям.
Не ми се скрива панела, та прибягнах до виртуален десктоп, но има една черта в края.

Така ли трябва да е за esync?

Така ли трябва да е за esync?
Код: Избери всички
#!/bin/sh
ulimit -n 1048576
export WINEESYNC=1
chmod -R 0700 game desktop winetools desktop-fps start
cd "`dirname "$0"`"
DXVK_HUD=fps ./start
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Да 
За панела аз задавам да се скрива сам и играта като тръгне, той изчезва. Чертата се оправя лесно, но в зависимост от графичната среда. При Plasma минимайзваш играта, десен бутон на нея, избираш Move, местиш си я точно по границите на монитора и готово. При GNOME пускаш бордърите, местиш от тайтъл бара, скриваш бордърите - играеш.

За панела аз задавам да се скрива сам и играта като тръгне, той изчезва. Чертата се оправя лесно, но в зависимост от графичната среда. При Plasma минимайзваш играта, десен бутон на нея, избираш Move, местиш си я точно по границите на монитора и готово. При GNOME пускаш бордърите, местиш от тайтъл бара, скриваш бордърите - играеш.

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
В момента не играя нищо, а инсталирам и докато чакам, реших да споделя едно клипче, на което попаднах. Старо е - на 6 години, но много ме изкефи и реших да го постна в тази тема, за да го видят повече геймъри. А едва ли съществува геймър, който да не е играл тази игра и да не се е кефил на епичната музика.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Още нещо - играта сече, ако не е на SSD, поне при мен. Сложих я на SSD и върви адски добре. Това обаче беше от мен, стига съм играл, че пак бая мисии минахMozo написа: ↑вт дек 01, 2020 22:03Да

Пускам да видим Slipstream.

С чертата си играя, може да се махне, но блокира на някои филмчета. Иначе е инсталирана на HDD и не сече, добре се играе.
Колкото до самата игра, хахаххааххх, типичен съвременен боклук. Силно орязана, опростена и много променена игра.
Липсват цели пасажи както ги няма и страничните мисии. Даже да успея да я изиграя цялата не бих я играл втори път.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Няма блокиране, ако я наместиш както ти казах, стигнах до мисият след Мишел, всичко върви по мед и масло. А иначе моите хардове са адски бавни, за да са тихи и може от това да сече. На SSD няма проблем 

Плазмения метод заедно със скриване на панела свърши работа, аз съм на xfce. 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Появи се ВИДЕО от момента на взрива на Кураховския язовир - подробности за експлозията
от Mozo » вт ное 12, 2024 14:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 284 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 12, 2024 14:48
-
-
-
За момента Зеленски не вижда връщане на окупирани украински земи със сила (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » чет ное 21, 2024 12:49 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 255 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 21, 2024 12:49
-
-
-
Украйна: Руските загуби при Харков до момента, разтягане на фронта и ново оръжие за Киев (ВИДЕО)
от Mozo » вт май 21, 2024 11:59 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 153 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 21, 2024 11:59
-
-
-
Путин: В момента подбираме цели в Украйна за поразяване с "Орешник"
от Mozo » чет ное 28, 2024 16:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 172 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 28, 2024 16:25
-
-
-
Да предложите нещо подобно на trizen?
от Валсо » нед юни 02, 2024 08:10 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 25 Отговори
- 2991 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
пет авг 23, 2024 06:12
-