killer_girl написа:Да разведа Clint Norris?Няма да е лесно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава го убий

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
killer_girl написа:Да разведа Clint Norris?Няма да е лесно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това правя, така или иначе нямам избор!пъстрооката написа:Просто му се кефиииииииииии![]()
![]()
![]()
Ще го срещнеш бъди сигурна Тедиkiller_girl написа:Дългокоси познавам много. Късокоси- също. Но свестни- такива много рядко се срещат на днешно време.Чудя се защо?
Това съм го чел отдавна. Наистина си струва.cvete_78 написа:В момента чета "Дипломацията"от Хенри Кисинджър.Велика книга отдавна мечтаех за нея,турдно се чете има много дати.Това си струва да се прочете.
Класика в жанра.killer_girl написа:Да, обаче той е вече женен!:плач: :плач: :плач:
Със сигурност.пъстрооката написа:Сигурно и за нас така казва обратния пол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо повече- той е с около 10- тина години по- голям от мен.Артур написа:Класика в жанра.killer_girl написа:Да, обаче той е вече женен!:плач: :плач: :плач:
Това е нормално и е част от класиката.killer_girl написа:Нещо повече- той е с около 10- тина години по- голям от мен.Артур написа:Класика в жанра.killer_girl написа:Да, обаче той е вече женен!:плач: :плач: :плач: