Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Въпроси за объркващи и трудни книги
-
- Регистриран
- Регистриран: пон май 03, 2021 19:36
Въпроси за объркващи и трудни книги
Така че имам няколко въпроса какво прави объркващите книги добри. Знам, че много книги, които се считат за класика и „Велики американски романи“, могат да бъдат много объркващи и трудни за четене. Въпросът е, че моят клас за творческо писане в моя колеж изглежда, че това е нещо лошо. Написах кратка история за класа, за да я критикувам и повечето критики бяха свързани с факта, че те не разбраха моята история. Имаше един човек, който изглеждаше много по-добър от всички останали и той го похвали. По време на това не можех да не мисля за книги, които съм чел (понякога само частично), които се считат за класика, но също така бяха много трудни за разбиране, което изискваше да ги прочета повече пъти. (книги като „Звукът и яростта“, „Дъгата на гравитацията“ и „Възлюбени“ ми идват на ум.) И винаги съм смятал, че те объркват по някакъв забавен начин, като пъзел. Така че наистина въпросът ми е кога една объркваща история е добра и кога е лоша? (и направих някакво намерение моята история да изисква активно мислене, за да съчетая някои неща)
Прочетено: 283 пъти
- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Re: Въпроси за объркващи и трудни книги
Имам усещане, че чета мнение преведено с Гугъл... 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Световен ден за борба с глаукомата: Най-важните въпроси и отговори за това заболяване
от Mozo » ср мар 12, 2025 12:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 145 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср мар 12, 2025 12:58
-
-
-
Politico: Четирите къщи на Екатерина Захариева повдигат въпроси в Европарламента
от Mozo » пет окт 04, 2024 14:53 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 51 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 04, 2024 14:54
-
-
-
Президентът Радев към журналисти: Не ми задавайте тъпи въпроси изобщо (Видео)
от Mozo » пон сеп 16, 2024 12:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 108 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 16, 2024 12:08
-
-
-
Руските пропагандисти започнаха да задават неудобни въпроси на Путин (ВИДЕО)
от Mozo » пон сеп 30, 2024 13:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 170 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 30, 2024 13:21
-
-
-
Въпроси и отговори: Всичко, което трябва да знаем за изборите на 27 октомври (СНИМКИ и ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 18, 2024 12:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 109 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 18, 2024 12:23
-