Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Филм за извънземни
Филм за извънземни
Приятелка ми разказа за този филм или серия и ми се стори интересен, но никъде не го намирам. Става въпрос за инвазия. Извънземните излизат от радиоактивни варели в някаква изоставена военна база, високи, с 3 пръста и крадат човешки тела. В главната роля е мъж, мисля, че е учен. На откраднатите тела гласовете стават металически и мисля, че така разбират, че това не са истински хора. Хранят се с радиоактивни неща. И мисля, че пускат бомба за да ги утрепят.
Прочетено: 554 пъти
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Re: Филм за извънземни
Няма да ми е интересен - няма в тоя филм прах за пране, от който да ставаш зомби.
Ний тука сички парле ву франсе

Re: Филм за извънземни
Нека търсенето да започне... сега!zayday8 написа:Приятелка ми разказа за този филм или серия и ми се стори интересен, но никъде не го намирам. Става въпрос за инвазия. Извънземните излизат от радиоактивни варели в някаква изоставена военна база, високи, с 3 пръста и крадат човешки тела. В главната роля е мъж, мисля, че е учен. На откраднатите тела гласовете стават металически и мисля, че така разбират, че това не са истински хора. Хранят се с радиоактивни неща. И мисля, че пускат бомба за да ги утрепят.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Орбан след присъдата на Льо Пен: Аз съм Марин! Салвини: Грозен филм
от Mozo » вт апр 01, 2025 13:04 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 55 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 01, 2025 13:04
-
-
-
Гражданска организация алармира за ферма за кокошки от филм на ужасите в с. Крамолин
от Mozo » вт юни 17, 2025 11:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 70 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 17, 2025 11:44
-
-
-
Сталоун избра Мария Бакалова да изиграе главната роля и да му партнира в новия му филм
от Mozo » вт фев 11, 2025 12:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 88 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 11, 2025 12:46
-