Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
"Terminator: Dark Fate" /2019/
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Re: Terminator 6 /За сега слухове/
Съвсем скоро компютрите ще могат много бързо да налагат лицето, мимиките и движенията на избран реален или изцяло генериран персонаж върху лицето, тялото, мимиките и движенията на който и да е актьор. А след още малко въобще няма да има нужда и от актьор. Имаше даже такъв НФ-разказ.
Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Еее, те отдавна даваха по NatGeo как ги правят виртуалните актьори - трудно е и изисква много работа, но резултатите са впечатляващи. Все още леко си личи, че са изкуствени, но скоро наистина няма да има нужда от актьори.

Терминатор 6 ще излезе по кината по-късно, от колкото бе планирано първоначално
Тъй като снимките на филма се отсрочиха с три месеца и ще започнат през юни, вместо както бе планирано първоначално - през март тази година, то това ще окаже влияние и на датата на която излиза филма. За сега датата се измества от 26-ти юли 2019-та, на 22-ри ноември 2019 г.
Тъй като снимките на филма се отсрочиха с три месеца и ще започнат през юни, вместо както бе планирано първоначално - през март тази година, то това ще окаже влияние и на датата на която излиза филма. За сега датата се измества от 26-ти юли 2019-та, на 22-ри ноември 2019 г.
Малко ме притесняват сценаристите - двама от тях са работили по Хрониките на Сара Конър. Също така в новия филм ще има нещо много характерно при продължаващите франчайзи от едно време - "предаване на щафетата" от старите на нови персонажи. Преведено на разбираем език това значи "Ще ви нахакаме един непознат персонаж, изигран от нов актьор и ще разчистим старите в рамките на един филм".
С оглед на турболенцията, през която франчайза премина с всичко след Т2, това ще бъде лебедова песен за франчайза.
С оглед на турболенцията, през която франчайза премина с всичко след Т2, това ще бъде лебедова песен за франчайза.
Отдавна му изпуснаха времето. Трябваше да спрат след Т3.
Каста малко се е поувеличил от както го проверявах последно.
https://www.imdb.com/title/tt6450804/fu ... cl_sm#cast
https://www.imdb.com/title/tt6450804/fu ... cl_sm#cast
гледай бате Арни на кво е заприличал
Забележи колко неправилно тренира във видеото
А ти на мен се подиграваш!
Забележи колко неправилно тренира във видеото

А ти на мен се подиграваш!
- NX-01
- Пристрастéн
- Регистриран: вт яну 30, 2018 03:52
Mozo написа:

Кога съм ти се подигравал?
Даже на икона си те пазя, докато помпя

Жopkaта написа:Кога съм ти се подигравал?![]()

Ква икона, гледай как приритвам на умряло, 15 набирания не мога да направя

И аз съм се отпуснал зверски, преди година зарязах всичко, не че някога съм бил близо до "нацепен". Сега съм на етап "Абе трябва да започна отново"
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Доган и Вълка се отказват да бутилират вода през 2019-а, когато ББР дава смущаващия заем от 148,5 млн. лева
от Mozo » пон сеп 02, 2024 12:44 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 02, 2024 12:46
-