Ми аз го гледах вчера по телев.,направо съм без думи.....
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Препоръчваме Ви
Re: Препоръчваме Ви
Филма е за България!ЧНГ и приятно гледане!
127) Bulgarien - Durch den wilden Balkan

Уникален филм!Невероятно качество и невероятни картини от флората и фауната на България.Вградени субтитри от danieladnl.. Гледайте филма и се гордейте с родината си!
Ein Film von Ernst Sasse
Jahr: 2007
Genre: Doku
Sprache: Deutsch AC3 2.0 256Kbps
Longe: 43 Min.
Bitrate: 4.500 Kbps @ L4.1
Format: .mkv
1.900MB (300MB Recovery)
Филма засяга Черноморието и района около Резово и Синеморец, както и близките реки. Лудогорието и Дунав, Стара планина и Родопите. Никога не сте предполагали какво приказно разнообразие на птици и животни има по нашите земи. Какви чудни пейзажи се разкриват по време и преди буря.
Уникален филм!Невероятно качество и невероятни картини от флората и фауната на България.Вградени субтитри от danieladnl.. Гледайте филма и се гордейте с родината си!
Ein Film von Ernst Sasse
1.900MB (300MB Recovery)
Филма засяга Черноморието и района около Резово и Синеморец, както и близките реки. Лудогорието и Дунав, Стара планина и Родопите. Никога не сте предполагали какво приказно разнообразие на птици и животни има по нашите земи. Какви чудни пейзажи се разкриват по време и преди буря.
Последна промяна от Kotkata68 на вт яну 01, 2013 10:51, променено общо 1 път.
Причина: Редактирано мнение! Моля, спазвайте условията на темата.
Причина: Редактирано мнение! Моля, спазвайте условията на темата.
Имам едно сърце и то е за всичко!
- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
Благодаря, преди няколко дни го изгледах!Петра написа:Филма е за България!ЧНГ и приятно гледане!
Ein Film von Ernst Sasse
1.900MB (300MB Recovery)

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
А аз не особено, защото сме представени като слабо населена държава, предимно от цигани и турци. Никакви технологии, а хората живеят в Средновековието. Хайде стига 

Абе и мен това ме почуди...Mozo написа:А аз не особено, защото сме представени като слабо населена държава, предимно от цигани и турци. Никакви технологии, а хората живеят в Средновековието. Хайде стига

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
- kim75
- Академик
Това е лошата страна на филма, но както каза Фрея, явно защото е наблегнато на флората и фауната.
Тя не само е лоша,ами е и вярна.Всичките са беззъби и на вид го докарват като жители на някой афганистански квартал/като нямам предвид дрехите им./Една протеза е над 100лв.което е немислима сума за хората живеещи по тези места.kim75 написа:Това е лошата страна на филма, но както каза Фрея, явно защото е наблегнато на флората и фауната.
Не знам докога този вид на очуканият български селянин ще се пробутва като нещо колоритно.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
- killer_girl
- Лудетина
- Регистриран: съб ное 24, 2007 16:45
Да бе, като ще показват български селяни, поне да покажат такива в народни носии. Има редица празници и поводи, при които хората си вадят дрехите, останали им от старо време и добре пазени в раклата до съответния повод.
Спорът е способ да затвърдите у противниците си техните заблуждения.
- kim75
- Академик
Килърче, така е.
Освен това, щом останалата част на филма е позитивна, защо и за хората в страната да не е?! 

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
128) The Five People You Meet in Heaven / Пет души, с които се срещаш в Рая

## Режисьор : Lloyd Kramer
## В ролите : Jon Voight, Ellen Burstyn, Jeff Daniels, Dagmara Dominczyk, Steven Grayhm, Michael Imperioli, Callum Keith Rennie, Rebecca Jenkins, Callahan Brebner
## IMDB : Линк към IMDB
## IMDB : 7.3/10 (2,325 votes)
## Бюджет : $20,000,000
## Държава : САЩ
## Година : 2004
## Времетраене : 131 минути
## Резюме : Еди е отговорен за поддръжката на увеселителният парк на Руби Пиер, а също така е ветеран от Втората световна война. Докато се опитва да спаси пет годишно момиче от злополука, Еди умира. Събужда се в Рая и мистериозен син човек му обяснява, че трябва да посети 5 души в небесата, които ще му покажат важността на живота му, преди да продължи до следващото ниво.
## Субтитри : Благодарение на id104335409 и http://subsunacs.net/
## Режисьор : Lloyd Kramer
## В ролите : Jon Voight, Ellen Burstyn, Jeff Daniels, Dagmara Dominczyk, Steven Grayhm, Michael Imperioli, Callum Keith Rennie, Rebecca Jenkins, Callahan Brebner
## IMDB : 7.3/10 (2,325 votes)
## Бюджет : $20,000,000
## Държава : САЩ
## Година : 2004
## Времетраене : 131 минути
## Резюме : Еди е отговорен за поддръжката на увеселителният парк на Руби Пиер, а също така е ветеран от Втората световна война. Докато се опитва да спаси пет годишно момиче от злополука, Еди умира. Събужда се в Рая и мистериозен син човек му обяснява, че трябва да посети 5 души в небесата, които ще му покажат важността на живота му, преди да продължи до следващото ниво.
## Субтитри : Благодарение на id104335409 и http://subsunacs.net/
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
129) The Hour of the Lynx / I lossens time / Часът на риса (2013)

Режисьор : Soren Kragh-Jacobsen
## В ролите : Signe Egholm Olsen, Lia Boysen, Julie Carlsen, Jakob Ulrik Lohmann, Sofie Grabol
## Държава : Дания, Швеция
## Година : 2013
## Времетраене : 89 минути
## Резюме : Хелън е свещеник, която е повикана на помощ от изследователката Лисбет. Един млад мъж, затворен в психиатрична болница с висока степен на сигурност е направил опит за самоубийство, твърдейки, че Бог иска това. Опитвайки да достигне до съзнанието му Хелън започва да разбира, че за всичко има причина. Дори за налудничавото поведение.
Режисьор : Soren Kragh-Jacobsen
## В ролите : Signe Egholm Olsen, Lia Boysen, Julie Carlsen, Jakob Ulrik Lohmann, Sofie Grabol
## Държава : Дания, Швеция
## Времетраене : 89 минути
## Резюме : Хелън е свещеник, която е повикана на помощ от изследователката Лисбет. Един млад мъж, затворен в психиатрична болница с висока степен на сигурност е направил опит за самоубийство, твърдейки, че Бог иска това. Опитвайки да достигне до съзнанието му Хелън започва да разбира, че за всичко има причина. Дори за налудничавото поведение.
130) Michael Kohlhaas / Михаел Колас (2013)

Режисьор : Арнауд дес Палиерес
## В ролите : Бруно Ганц, Мадс Микелсен, Серджи Лопез, Амира Касар, Роксан Дуран, Дейвид Крос, Денис Лавант, Дейвид Бенет, Пол Бартлет и други
## Държава : Франция, Германия
## Времетраене : 122 минути
## Резюме : Действието на филма се развива през 16-ти век в Германия, а в основата на сценария е едноименния роман на писателя Хайнрих фон Клайст от 1811-та година. В центъра на сюжета е търговеца на коне Михаел Колас, който е принуден да се превърне в бунтовник след като не успява да се пребори с измамите на политическата класа и законодателните органи. Колас организира своя армия и започва да щурмува градовете един след друг – действия, които го превръщат във враг на установения ред през 16-ти век.
Режисьор : Арнауд дес Палиерес
## В ролите : Бруно Ганц, Мадс Микелсен, Серджи Лопез, Амира Касар, Роксан Дуран, Дейвид Крос, Денис Лавант, Дейвид Бенет, Пол Бартлет и други
## Държава : Франция, Германия
## Времетраене : 122 минути
## Резюме : Действието на филма се развива през 16-ти век в Германия, а в основата на сценария е едноименния роман на писателя Хайнрих фон Клайст от 1811-та година. В центъра на сюжета е търговеца на коне Михаел Колас, който е принуден да се превърне в бунтовник след като не успява да се пребори с измамите на политическата класа и законодателните органи. Колас организира своя армия и започва да щурмува градовете един след друг – действия, които го превръщат във враг на установения ред през 16-ти век.
Офтопик: