Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
филм за зомбита
-
- Регистриран
- Регистриран: чет яну 28, 2016 22:29
филм за зомбита
здравейте искам да попитам за един филм за зомбита,разказва се за група приятели които решават да спретнат пътуване за свой приятел който се развежда с жена му.тръгват с един малък микробус шофиора е жена,трябва да пристигнат при бабата на едно от момчетата във някакво забутано градче в гората..във това село всички жени са се превърнали във зомбита от праха за пране..някой знае ли го този филм,моля да сподели как се казваше,иначе е и забавен
Прочетено: 745 пъти
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Re: филм за зомбита
Мен ме интересува кой е този прах за пране и начин за доставка 

Ний тука сички парле ву франсе

Интересно е също,как развеждащ се мъж, се оставя да го вози жена "шофиор"...Nibelung написа:Мен ме интересува кой е този прах за пране и начин за доставка

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Freyja написа:Интересно е също,как развеждащ се мъж, се оставя да го вози жена "шофиор"...Nibelung написа:Мен ме интересува кой е този прах за пране и начин за доставкаСпоред психологията,това трябва да е крайната фаза на екзистенциален вакуум,и в този смисъл зомбитата са незначителна подробност.

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Да, във филми за зомбита логиката и философските разсъждения за смисъла на живота са най-силните страни. Гризенето на мозък се слага само за фон, с цел намаляване на безработицата в средите на майсторите на спец-ефекти.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Туй момче, дето баба му е живеела в затънтена гора, да не са му викали "Червената шапчица" неговите приятели ?
Ний тука сички парле ву франсе

Явно са, съдейки по един от скрийншотовете.Nibelung написа:Туй момче, дето баба му е живеела в затънтена гора, да не са му викали "Червената шапчица" неговите приятели ?

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Орбан след присъдата на Льо Пен: Аз съм Марин! Салвини: Грозен филм
от Mozo » вт апр 01, 2025 13:04 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 46 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 01, 2025 13:04
-
-
-
Сталоун избра Мария Бакалова да изиграе главната роля и да му партнира в новия му филм
от Mozo » вт фев 11, 2025 12:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 11, 2025 12:46
-