Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Каква музика слушате ?
Каква музика слушате ?
Аз лично почти всякаква...ама искам да чуя вас 
Прочетено: 4968 пъти

-
- Регистриран
- Регистриран: пон юли 02, 2007 17:05
- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43
liyah01 написа:
хм, от къде да започна ...като начало, r'n'b, hip-hop, pop, rock...мн. мн. мн. др и завършвам с, но не на последно място по важност - METAL (всякакъв...)
Странна комбинация .
ами, да, знам, но обичам всичко различно, и то когато е направено със старание и мн труд...обичам новаторските неща, също, защото те дават начало на мн нови и различни неща
...ето, примерно музиката - не мога да си представя какво бих правила без да слушам музика
...обожавам я и тя дава някакъв "по-смислен смисъл" (колко задълбочено, хахахаха) на съществуването ми
, та, такам, затова обичам, както различното и новото, така и старото, което си остава в бъдещето, защото се е доказало като добро...ми, дълго стана, ама, ето, спирам...хахаха 
хм, от къде да започна ...като начало, r'n'b, hip-hop, pop, rock...мн. мн. мн. др и завършвам с, но не на последно място по важност - METAL (всякакъв...)
Странна комбинация .
ами, да, знам, но обичам всичко различно, и то когато е направено със старание и мн труд...обичам новаторските неща, също, защото те дават начало на мн нови и различни неща

- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Re: Каква музика слушате ?
qnica.обичаш всякаква музика.Ами конкретизирай се де. Ако те попитам дали обичаш опера например какво ще ми отговориш?Например от Панчо Владигеров?qnica написа:Аз лично почти всякаква...ама искам да чуя вас
Аз например обичам да слушам балади ,блусове, ритъмен блус,джаз,стари шлагери,танга,до известна степен фолк,народна музика и доста друга музика..Разнообразие нали?
А ти нищо не конктретизираш.
Я обесни на народа.
Старостта не е порок , порок е глупостта !
-
- Регистриран
- Регистриран: пет юли 06, 2007 11:03
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 160 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 25, 2024 00:41
-
- 0 Отговори
- 271 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
съб дек 07, 2024 21:49
-
- 0 Отговори
- 144 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 25, 2024 00:43
-
- 0 Отговори
- 172 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 25, 2024 00:45
-
-
Каква е разликата в разхода между 90 и 130 км/ч?
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:29 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 115 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
вт дек 03, 2024 14:01
-