Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Какво слушате в момента?
- NX-01
- Пристрастéн
- Регистриран: вт яну 30, 2018 03:52
Re: Какво слушате в момента?
"Забранената музика от крайния квартал!"
Любимата музика на един приятел на бащата, която е на път и на мен да ми стане любима.
Прочетено: 246251 пъти
Любимата музика на един приятел на бащата, която е на път и на мен да ми стане любима.
хубав ден 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Това не е музика, пич, сериозно си се объркалNX-01 написа:"Забранената музика от крайния квартал!"

Следобед често слушам класика. Преди малко слушах Брамс, в момента съм на Шуберт.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- NX-01
- Пристрастéн
Е... аре ся... Трябва ли да се обиждаме?Mozo написа:Това не е музика, пич, сериозно си се объркал

- Tsurugi
- VIP
- Регистриран: ср сеп 23, 2015 03:10
Просто не знаеш какво направи току-що с този си пост...

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не те обиждам, казвам ти истината. Само за справка - рок музика се изучава във всеки един висш музикален институт, включително и в Бъркли. След джаза, наравно с класическата музика, рокът е най-сложният стил. Та да кажеш, че това не е музика, е меко казано несериозно. Къде, извинявай, се изучава това нещо, на което само името му е музика? Ти заслушвал ли си се някога какво всъщност има отзад като фон? Колко мелодии се сменят от самото начало до края на парчето, ако въобще има такива? Речетатив върху електронен фон. Само в едно парче на Maiden има материал за 10 албума на тия неграмотници. Всеки сульо и пульо от улицата, без бъкел музикално понятие, може да седне там и да се кара на микрофонаNX-01 написа:Е... аре ся... Трябва ли да се обиждаме?Mozo написа:Това не е музика, пич, сериозно си се объркалТо и това нещо в подписа ти не е музика, ама не ти го казах досега в прав текст, нали? Щом те кефи - слушай си го, ама не давай определения за чуждата музика. Както казах в един от пърите си постове тук - слушам всякаква музика и не се ограничавам, както правят доста от съучениците ми.

Занимавам се от над 20 години с музика, свиря и полагам големи усилия, за да поддържам някакво сравнително задоволително ниво. За да можеш да свириш трябва да се полагат неимоверни усилия. Какви усилия полагат тези жмунди, освен да се тъпчат с наркотици, би ли ме светнал? Че тия, дето викаш, че не било музика, ей сега да седнеш да свириш, след 20 години още няма да си ги настигнал, защото те са Майстори. Да, Майстори с голямо М и трябва много търпение, постоянство, труд и много, ама много талант. Просто не знаеш какво говориш и си нямаш дори и повърхностна идея.
Ето ти поле за размисъл, само до 1.36 гледай:
След 20 години това не можеш да го изсвириш. Първо трябва и да го осмислиш, а този човек го е измислил. И за да поддържа това ниво трябва да свири по минимум 8-10 часа на ден. По колко часа "свирят" с компютърната мишка рапърите, за да създадат това нещо, което неоправдано наричат музика?
А тук:
Само тази част от парчето до 2.08, няколко секунди е. Погледни за какъв такт става въпрос. Та тези само няколко секунди, хора, които свирят от над 20 години не могат да изсвирят подобно нещо, а твоите жалки рапърчета дори няма да могат да го осмислят, защото са твърде далеч от подобни сложни неща, наречени висш пилотаж в музиката

А за това парче на maiden, ако кажеш, че не е музика, очевидно си си седнал на ушите

Те такива ми ти некадърни работи, които ти наричаш, че не са музика

Изглеждаш ми интелигентно момче.NX-01 написа:Е... аре ся... Трябва ли да се обиждаме?Mozo написа:Това не е музика, пич, сериозно си се объркалТо и това нещо в подписа ти не е музика, ама не ти го казах досега в прав текст, нали? Щом те кефи - слушай си го, ама не давай определения за чуждата музика. Както казах в един от пърите си постове тук - слушам всякаква музика и не се ограничавам, както правят доста от съучениците ми.

Офтопик:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- NX-01
- Пристрастéн
Какво?Tsurugi написа:Просто не знаеш какво направи току-що с този си пост...![]()
![]()
Ако залепиш устата на вокалиста, ще става за слушане. Ама тоя некадърник опропастява парчето. Звучи сякаш са го хванали за топките.Mozo написа:А за това парче на maiden, ако кажеш, че не е музика, очевидно си си седнал на ушите
Тази песен наскоро я чух по едно чуждестранно онлайн радио. Не знам как се казва вокалистът*, но определено твоят може да иде на уроци по пеене при него.
Офтопик:
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
NX-01 написа:То и това нещо в подписа ти не е музикаMozo написа:Това не е музика, пич, сериозно си се объркал
Tsurugi написа:Просто не знаеш какво направи току-що с този си пост...![]()
![]()

Ний тука сички парле ву франсе

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
Mozo написа:Речетатив върху електронен фон. Само в едно парче на Maiden има материал за 10 албума на тия неграмотници. Всеки сульо и пульо от улицата, без бъкел музикално понятие, може да седне там и да се кара на микрофона![]()

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Брус Дикинсън е един от най-големите вокали в световен мащаб, определено не разбираш и от вокалиNX-01 написа:Какво?Tsurugi написа:Просто не знаеш какво направи току-що с този си пост...![]()
![]()
Ако залепиш устата на вокалиста, ще става за слушане. Ама тоя некадърник опропастява парчето. Звучи сякаш са го хванали за топките.Mozo написа:А за това парче на Maiden, ако кажеш, че не е музика, очевидно си си седнал на ушите
Тази песен наскоро я чух по едно чуждестранно онлайн радио. Не знам как се казва вокалистът*, но определено твоят може да иде на уроци по пеене при него.[/media]
Офтопик:

Вокалиста

- NX-01
- Пристрастéн
Всеки може да има мнение за някаква музика и и двамата си казахме мненията. Мога и още да кажа за въпросния, както и за "световния мащаб", но ще се въздържа. Така че слушай си джилезната девица, щом ти харесва, а аз ще си слушам моята музика, която стига чак до Азия:
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Да, всеки може да има мнение, но да кажеш на отявлен професионалист, че е некадърник е глупост, при това неподплатена. Когато станеш музикант и се позанимаваш няколко десетилетия, токава мнението ти ще е подплатено. Дотогава ще трябва да се изразяваш по следния начин - за МЕН еди-кой си музикант е некадърник 

- Nibelung
- Философ с чук в ръка
То да беше само от музика ...Mozo написа:определено не разбираш и от вокали

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Появи се ВИДЕО от момента на взрива на Кураховския язовир - подробности за експлозията
от Mozo » вт ное 12, 2024 14:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 310 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 12, 2024 14:48
-
-
-
Терзиев след срещата със синдикатите: В момента се намираме в нещо по-лошо от стачка
от Mozo » пон май 19, 2025 13:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 40 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 19, 2025 13:00
-
-
-
За момента Зеленски не вижда връщане на окупирани украински земи със сила (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » чет ное 21, 2024 12:49 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 280 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 21, 2024 12:49
-
-
-
Путин: В момента подбираме цели в Украйна за поразяване с "Орешник"
от Mozo » чет ное 28, 2024 16:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 203 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 28, 2024 16:25
-
-
-
Старт на нови преговори: Какво искат Русия и Украйна и какво дават? (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » вт мар 11, 2025 12:21 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 260 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 11, 2025 12:21
-