Искам да кажа че аз съм автора на този пост https://forums.guru3d.com/threads/can-i ... ot.454460/
Моля това да се прочете, както и отговорите там.НЕ ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА ГО ПРЕВЕЖДАМ А ЗАЩОТО ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ПРОБЛЕМА ПО-ДОБРЕ.
Същата тема я има в Techpowerup, само че там не помогнаха много.
Тъй де аз няма повтарям същата тема на български, защото досега съм дал видео картата под гаранция 2-пъти и съответно проблема още го има и е към мост компютърс гаранцията ми.
Ситуацията е следната, искам да продам видео картата си, проблемът е че след 2-то гаранционно обслужване, тези от мост компютърс ми оствавиха няколко болта незавити и видео картата ми е с по-високи температури.
Не ми се праща трети път защото не ми хареса облужването, развалиха кутята на видео картата(Която беше в перфектно състояние) и поради страх те да ни ми счупят видео картата.
Ето го и въпроса, един приятел който щеше да отвори видео картата и да оправи температурите ме посаветва да пробвам трето гаранционно и после да се обърна към КЗП. Добър съвет, ама проблемът е следният, че тези от мост компютърс казват че проблема е архитектурен използвайки същите статии които аз съм споменал в темата прилепена горе. Та въпросът ми е как може да се докаже че проблемът е от видео картата или от архитектурата и?
Защото ако успоря това, те ще казжат че е от архитектурата. Ама няколко статии със същият проблем не е доказателство че проблема е архитектурен.
Другото което е, е искам да помоля хора които имат 4070 Ti Super, 4080 Super и 4090 да пробват Midnight Club 2 и да ми кажате дали имате същият проблем ето линк към играта която съм я архивирал
Благодаря на тези които наистина са отделили внимание към цялото съдържание което съм написал