Дори не зная с какво са свързани...
1. Таа понякога /през доста голяма част от времето/ като включвам компютъра си той се включва, нооо ... екрана остава черен. Тоест няма активност. Рестартирам, рестартирам, рестартирам, па като се ядосам дръпна захранващия или щепсела от контакта и пак повтарям всичко докато не се включи и даже друг път просто се отказвам. Сменихме кабела и пак работата е същата /само захранващия не сме, защото не мисля, че е от него/... даже понякога /ако се включи екрана/ става нещо такова:
http://prikachi.com/images.php?images/336/9319336w.png
Което хич не е окей... трябва да рестартирам и тогава се оправя, този проблем не е от сега, но просто започва все по често да се появява и не ми харесва това!
Нямам си и на идеята от какво може да е ... преди оправих проблема като смених използвания графичен /май, но предния път имах само цветния проблем,а сега надали само това ще помогне/, обаче сега не мога да намеря мястото от където го смених. Направих замяна на драйв и пак същата работа е...
2. И другия проблем: забелязах, че лаптопа ми стана много бавен откакто слижих линукса, а е нов... понякога когато гледах филми /преди/ забиваше картината, но иначе звукът си вървеше.
Ваш ред е!