Много хора ги дразни това, че не съм послушен. Но не съм стиган дотук, за да ми казват в ухото какво да правя. Нямам страх дали ще ме отстранят. Това каза кметът на София Васил Терзиев в ефира на Нова телевизия. „Няма да се оплаквам. Ние никога не сме имали комфорт и мнозинство в Столичния общински съвет (СОС), за да минават ключови политики. Става толкова трудно, колкото е било и вчера“, каза той относно излизането на „Спаси София“ от коалицията.
Относно твърденията, че се е договорил с кръг, близък до Делян Пеевски и избора на главен архитект, градоначалникът отговори, че „това са пълни глупости“ и призова Борис Бонев, ако има данни, да ги потвърди. „Имаме челен сблъсък с хора на Пеевски“, изтъкна той.
„Изборът на главен архитект беше най-прозрачния – всеки можеше да следи какво се случва и как се избира. Гледайте делата, а не медийните истерии. Засега нямам съмнение в нейната коректност“, каза Терзиев.
https://www.actualno.com/sofia/ne-sym-p ... 40759.html
Прочетено: 12 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не съм послушко и това дразни много хора: Васил Терзиев за проблемите на София
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юли 23, 2024 15:00
-
-
Васил Терзиев автоматизира боклука на София с нови договори
от Mozo » вт сеп 03, 2024 15:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 03, 2024 15:46
-
-
-
Васил Терзиев: Задръствания в София ще продължава да има, в града има над 800 хил. коли (Обновена)
от Mozo » чет окт 17, 2024 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 59 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 17, 2024 12:38
-
-
-
Съдът поряза Ваня Григорова: Васил Терзиев е кмет на София
от Mozo » пет юли 26, 2024 15:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 49 Преглеждания
-