Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Да търпят побои и да им целуват краката - съвети към жените на руските войници (ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Да търпят побои и да им целуват краката - съвети към жените на руските войници (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Да им целуват краката и да търпят побоищата. Тези съвети дадоха на жените на руските военни, които се връщат от войната в Украйна. Мнението е на един от руските пропагандисти Сергей Карнаухов. По време на едно от предаванията в "Соловьев Live" Карнаухов и водещата Анастасия Кашеварова обсъждали ситуацията в семейството на ранен руски военен, който се върнал с посттравматично разстройство, започнала да пие и бие жена си.

Търпи и помагай

Водещата споделя, че нейният съпруг също има такова разстройство, но тя няма намерение да се развежда макар да е "много тежко". Ето как протече разговора между нея и Карнаухов.

Водеща: Ако си герой, трябва да ти целуват краката, а ти да мъчиш мен и детето?

Карнаухов: Да, ще му целуваш краката, защото съм отишъл да дам живота си за Родината. А вие казвате, че ще го зарежете. Този въпрос изобщо не трябва да съществува.

Водеща: Т.е. трябва да търпя и побои?

Карнаухов: Търпи и ми помогни."

Други идеи на Карнаухов

В началото на април Карнаухов стана известен с друга своя идея. Той подкрепи мисълта, че е по-добре руските войници да се самоубиват, отколкото да попадат в плен. По данни на изданието "Верстка" за три години война, върналите се от фронта руски военни са убили и ранили над 750 души. Най-малкото 378 души са загинали, а други 376 са получили опасни за живота травми. Най-често жертвите на руските военни са техните роднини и познати.

https://www.actualno.com/europe/da-tyrp ... 39793.html
Прочетено: 19 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”