11 800 лева струва да се поръчат нови знаци за най-опасните пътни участъци у нас. Става въпрос за 70 броя знаци на 35 опасни отсечки, а цената е с ДДС.
Информацията е на Николай Попов - бащата на загиналата на 31 март в тежка катастрофа Сияна. Той прилага и документ с числата, но не е ясно какво точно представлява той и от къде разполага с него.
Вече няколко седмици бащата дава гласност на случая и търси справедливост. Той организира протести, на които хиляди го подкрепиха, както в Телиш, така и в София. Преди дни пък публикува имената на "убийците" на 12-годишната му дъщеря - всички свързани с инцидента, включително и на немските собственици на тира, който прегази детето.
Ето и пълния пост на бащата:
Днес Сияна трябваше да е на училище... обаче е в гроба. Измина доста време (поне за мен, понеже съм в ада) откакто безразсъден шофьор на ТИР в съучастие с шайка чиновници отнеха живота на единственото ми дете. Изгасиха слънцето за мен и семейството ми!
Само по празниците загинаха още 6 души. Още 6 семейства загубиха смисъла да живеят.
Право на живот уж гарантирано от Конституцията.
Само наужким....
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20361060
Прочетено: 26 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Бащата на Сияна: 11 800 лв струват знаците за опасните пътища. Но не ги намират
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Бащата на загиналата Сияна: Не ползвайте личната ми трагедия за политически цели
от Mozo » ср апр 09, 2025 12:55 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 09, 2025 12:55
-
-
-
Поставят знаци на фаталната отсечка, където загина 12-годишната Сияна
от Mozo » чет апр 03, 2025 15:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 03, 2025 15:19
-
-
-
Настилката в отсечката, на която загина Сияна, е поставяна преди 25 години
от Mozo » пон апр 07, 2025 15:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон апр 07, 2025 15:15
-
-
-
Рачков плаче на погребението на Сияна: Слънчево момиче, това е грехота, нямаме право да губим деца така
от Mozo » пет апр 04, 2025 13:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет апр 04, 2025 13:21
-
-
-
70% намаление само за 15 минути - един от знаците, че сте жертва на измама при пазаруване онлайн
от Mozo » вт дек 17, 2024 12:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 17, 2024 12:09
-