В неделния епизод на "Като две капки вода" водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро се обърнаха с призив към министъра на културата Мариан Бачев. Причина стана присъствието в шоуто на популярната ни естрадна певица Мими Николова, която има социална пенсия в размер на едва 307.07 лв. Тя няма деца.
Как реагира министърът
Мариан Балчев явно се е вслушал в думите на Рачков и Геро, тъй като самата Мими Николова се похвали във Facebook, че е била поканен в кабинета му.
"Благодаря за сърдечната среща в Министерство на културата с министър Мариан Бачев! За първи път ме приема в кабинета си министър на културата и бях трогната от поканата, както и от красивия букет! Говорихме дълго, с удоволствие разказах на министър Бачев за десетилетията на моята кариера и за подготовката на мой първи албум, който ще излезе успоредно с художествено-документален филм за мен.
https://www.actualno.com/showbusiness/s ... 27424.html
Прочетено: 17 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
След призив на "Като две капки вода": Културният министър взима мерки за шокиращо ниската пенсия на Мими Николова
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 17 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср май 14, 2025 11:50
-
-
Транспортният министър иска бързи мерки от БДЖ, гарантиращи безопасността на пътниците
от Mozo » чет авг 29, 2024 16:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 29, 2024 16:27
-
-
-
Хърватия след приемането на еврото: Средната пенсия е изключително висока
от Mozo » чет апр 10, 2025 13:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-